Bleawed Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #11 letra0 dedi: Düzelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Yazdıktan sonra tarama bitince bir şey dedimi.
letra0 dedi: Düzelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Yazdıktan sonra tarama bitince bir şey dedimi.
L letra0 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #12 Bleawed dedi: Yazdıktan sonra tarama bitince bir şey dedimi. Genişletmek için tıkla... 2 tane sorun çözüldü, ama bir etki etmedi.
Bleawed dedi: Yazdıktan sonra tarama bitince bir şey dedimi. Genişletmek için tıkla... 2 tane sorun çözüldü, ama bir etki etmedi.
Bleawed Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #13 letra0 dedi: 2 tane sorun çözüldü, ama bir etki etmedi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın.
letra0 dedi: 2 tane sorun çözüldü, ama bir etki etmedi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın.
L letra0 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #14 Bleawed dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Başlattım hocam zaten, hâlâ aynı.
Bleawed dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Başlattım hocam zaten, hâlâ aynı.
Bleawed Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #15 letra0 dedi: Hocam 8. aşama olan. Double-Click Search. Kısımı bende yok, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir daha bakın bu yer gelmişmi gelmemişse mecbur Windows'u yeniden kurman lazım.
letra0 dedi: Hocam 8. aşama olan. Double-Click Search. Kısımı bende yok, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir daha bakın bu yer gelmişmi gelmemişse mecbur Windows'u yeniden kurman lazım.
L letra0 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #16 Bleawed dedi: Bir daha bakın bu yer gelmişmi gelmemişse mecbur Windows'u yeniden kurman lazım. Genişletmek için tıkla... Gelmiş hocam, onu tekrar deniyorum. Bleawed dedi: Bir daha bakın bu yer gelmişmi gelmemişse mecbur Windows'u yeniden kurman lazım. Genişletmek için tıkla... O yöntem ile düzeldi hocam, teşekkür ederim.
Bleawed dedi: Bir daha bakın bu yer gelmişmi gelmemişse mecbur Windows'u yeniden kurman lazım. Genişletmek için tıkla... Gelmiş hocam, onu tekrar deniyorum. Bleawed dedi: Bir daha bakın bu yer gelmişmi gelmemişse mecbur Windows'u yeniden kurman lazım. Genişletmek için tıkla... O yöntem ile düzeldi hocam, teşekkür ederim.
E ediwoz Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #17 @letra0 çözebildiniz mi aynı sorunu bende yaşıyorum.
Bleawed Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #18 ediwoz dedi: @letra0 çözebildiniz mi aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeldi demiş ya kanka benim dediklerimin aynısını sende yap düzelir düzelmezse yaz düzeltmeye çalışırım.
ediwoz dedi: @letra0 çözebildiniz mi aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeldi demiş ya kanka benim dediklerimin aynısını sende yap düzelir düzelmezse yaz düzeltmeye çalışırım.
HasanS32 Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 55 Yer Isparta Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f Asus Prime H610M-A 2x8 GB Ram 2666 MHz Msı Ventus 3x Rtx 3060 12 GB Msı MPG Gungnir 110M Msı Mag A650BN Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2024 #19 Bleawed dedi: Düzeldi demiş ya kanka benim dediklerimin aynısını sende yap düzelir düzelmezse yaz düzeltmeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Dostum bende CortanaConsent bölümü yok ama 16. aşama
Bleawed dedi: Düzeldi demiş ya kanka benim dediklerimin aynısını sende yap düzelir düzelmezse yaz düzeltmeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Dostum bende CortanaConsent bölümü yok ama 16. aşama
Bleawed Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #20 HasanS32 dedi: Dostum bende cortanaconsent bölümü yok ama 16. aşama. Genişletmek için tıkla... CMD'di yönetici olarak başlatıp SFC /scannow yazdınız mı?
HasanS32 dedi: Dostum bende cortanaconsent bölümü yok ama 16. aşama. Genişletmek için tıkla... CMD'di yönetici olarak başlatıp SFC /scannow yazdınız mı?