Fehn Yoctopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #21 Arkadaşlar bu sorunun sebebi Bing yüzünden olabiliyormuş çözümü ben bu kaynaktan düzelttim. Windows Search down for many — here's the fix Windows Search is showing nothing but a blank box for many users. www.windowscentral.com
Arkadaşlar bu sorunun sebebi Bing yüzünden olabiliyormuş çözümü ben bu kaynaktan düzelttim. Windows Search down for many — here's the fix Windows Search is showing nothing but a blank box for many users. www.windowscentral.com
Bleawed Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #22 Fehn dedi: Arkadaşlar bu sorunun sebebi Bing yüzünden olabiliyormuş çözümü ben bu kaynaktan düzelttim. Windows Search down for many — here's the fix Windows Search is showing nothing but a blank box for many users. www.windowscentral.com Genişletmek için tıkla... Bu linki attım ben zaten.
Fehn dedi: Arkadaşlar bu sorunun sebebi Bing yüzünden olabiliyormuş çözümü ben bu kaynaktan düzelttim. Windows Search down for many — here's the fix Windows Search is showing nothing but a blank box for many users. www.windowscentral.com Genişletmek için tıkla... Bu linki attım ben zaten.
mertcan2425 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #23 Fehn dedi: Arkadaşlar bu sorunun sebebi Bing yüzünden olabiliyormuş çözümü ben bu kaynaktan düzelttim. Windows Search down for many — here's the fix Windows Search is showing nothing but a blank box for many users. www.windowscentral.com Genişletmek için tıkla... Dostum şu an düzeldi mi Windows 11 geçtim lanet okuyorum kafayı yemek üzereyim düzeldiyse fotoğraf paylaşır mısın görmek istiyorum.
Fehn dedi: Arkadaşlar bu sorunun sebebi Bing yüzünden olabiliyormuş çözümü ben bu kaynaktan düzelttim. Windows Search down for many — here's the fix Windows Search is showing nothing but a blank box for many users. www.windowscentral.com Genişletmek için tıkla... Dostum şu an düzeldi mi Windows 11 geçtim lanet okuyorum kafayı yemek üzereyim düzeldiyse fotoğraf paylaşır mısın görmek istiyorum.
HasanS32 Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 55 Yer Isparta Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f Asus Prime H610M-A 2x8 GB Ram 2666 MHz Msı Ventus 3x Rtx 3060 12 GB Msı MPG Gungnir 110M Msı Mag A650BN Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2024 #24 Bleawed dedi: CMD'di yönetici olarak başlatıp SFC /scannow yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Valla en sonunda sinirlenip format attım bilgisayara şu anlık bir sıkıntısı yok.
Bleawed dedi: CMD'di yönetici olarak başlatıp SFC /scannow yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Valla en sonunda sinirlenip format attım bilgisayara şu anlık bir sıkıntısı yok.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 6 17 Eylül 2024 #25 Gerekirse windows'u hepsini sil,sıfırla,biçimlendir ile yeniden yükle.
ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 177 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #26 CMD'yi arama çubuğu olmadığı için yönetici olarak açamıyorum.
L letra0 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #27 ayanami_rei dedi: CMD'yi arama çubuğu olmadığı için yönetici olarak açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam system32 dosyasının içinde bulunuyor cmd, oraya giderek yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.
ayanami_rei dedi: CMD'yi arama çubuğu olmadığı için yönetici olarak açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam system32 dosyasının içinde bulunuyor cmd, oraya giderek yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.