asuza Centipat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 Windows 10 arama çubuğu çok yavaş çoğu yontemi denedim işe yaramadı. Ctfmon olan yöntemi denedim olmadı Regedit'le ilgili vardı o da olmadı.
Windows 10 arama çubuğu çok yavaş çoğu yontemi denedim işe yaramadı. Ctfmon olan yöntemi denedim olmadı Regedit'le ilgili vardı o da olmadı.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 801 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #2 asuza dedi: Windows 10 arama çubuğu çok yavaş çoğu yontemi denedim işe yaramadı. Ctfmon olan yöntemi denedim olmadı Regedit'le ilgili vardı o da olmadı. Genişletmek için tıkla... SSD mi kullanıyorsun HDD mi? SSD kullanıyorsan sağlığını söyler misin?
asuza dedi: Windows 10 arama çubuğu çok yavaş çoğu yontemi denedim işe yaramadı. Ctfmon olan yöntemi denedim olmadı Regedit'le ilgili vardı o da olmadı. Genişletmek için tıkla... SSD mi kullanıyorsun HDD mi? SSD kullanıyorsan sağlığını söyler misin?
yusfmrdl404 Picopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 12100F/RTX3060/16GB/500GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2025 #3 asuza dedi: Windows 10 arama çubuğu çok yavaş çoğu yontemi denedim işe yaramadı. Ctfmon olan yöntemi denedim olmadı Regedit'le ilgili vardı o da olmadı. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ni açın ve 'arama'yi sonlandirin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başların. +Büyük ihtimalle kalıcı bir çözüm değil.win10/11 başlat menüsü sorunlu.
asuza dedi: Windows 10 arama çubuğu çok yavaş çoğu yontemi denedim işe yaramadı. Ctfmon olan yöntemi denedim olmadı Regedit'le ilgili vardı o da olmadı. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'ni açın ve 'arama'yi sonlandirin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başların. +Büyük ihtimalle kalıcı bir çözüm değil.win10/11 başlat menüsü sorunlu.
asuza Centipat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #4 xyxyba dedi: SSD mi kullanıyorsun HDD mi? SSD kullanıyorsan sağlığını söyler misin? Genişletmek için tıkla... ssd ve sağlığını nerden kontrol edebilirim?
xyxyba dedi: SSD mi kullanıyorsun HDD mi? SSD kullanıyorsan sağlığını söyler misin? Genişletmek için tıkla... ssd ve sağlığını nerden kontrol edebilirim?
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 801 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #5 asuza dedi: SSD ve sağlığını nereden kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo.
asuza Centipat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #6 xyxyba dedi: CrystalDiskInfo. Genişletmek için tıkla... Samsung Magician'dan yaptım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.572 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #7 Dism ve sfc komutlarını deneyin.