G gloryyyy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 66 10 Temmuz 2020 #1 Öncelikle merhaba, yaklaşık 3 hafta önce bilgisayarıma BIOS Update yaptım ve arama çubuğuna bir şey yazınca kapanmaya başladı. Lütfen yardım edebilir misiniz?
Öncelikle merhaba, yaklaşık 3 hafta önce bilgisayarıma BIOS Update yaptım ve arama çubuğuna bir şey yazınca kapanmaya başladı. Lütfen yardım edebilir misiniz?
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #2 Mavi ekran hatası alıyor musunuz ?
Mr.Help Picopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 48 Çözümler 2 10 Temmuz 2020 #3 Hizmetlerden Windows searce açıkmı bir kontrol edin sonra CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow yazın.
Hizmetlerden Windows searce açıkmı bir kontrol edin sonra CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow yazın.
A adaminbirix Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #4 Mr.Help dedi: Hizmetlerden Windows searce açıkmı bir kontrol edin sonra CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow yazın. Genişletmek için tıkla... Sen nasıl bir kralsın
Mr.Help dedi: Hizmetlerden Windows searce açıkmı bir kontrol edin sonra CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow yazın. Genişletmek için tıkla... Sen nasıl bir kralsın