R Restorgen Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 24 8 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar altta fotoğrafını atıp okla gösterdiğim uygulamayı oradan nasıl silebilirim? Uygulamayı sildim yeniden başlatirsam gider mi? Dosya Ekleri IMG_20200608_211244.jpg 1,2 MB · Görüntüleme: 528
Arkadaşlar altta fotoğrafını atıp okla gösterdiğim uygulamayı oradan nasıl silebilirim? Uygulamayı sildim yeniden başlatirsam gider mi?
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 663 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #2 Hocam hortalatıyom ama kaldırabildinizmi ?
Miyamura Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 28 Ocak 2021 #3 Restorgen dedi: Arkadaşlar altta fotoğrafını atıp okla gösterdiğim uygulamayı oradan nasıl silebilirim? Uygulamayı sildim yeniden başlatirsam gider mi? Genişletmek için tıkla... Ben daha öncesinde bunu "Hesap bilgileri gizlilik ayarları" gibi bir yerden kapatmıştım fakat tam hatırlamıyorum, oraları biraz kurcala bulursun. Bulunca banada haber et
Restorgen dedi: Arkadaşlar altta fotoğrafını atıp okla gösterdiğim uygulamayı oradan nasıl silebilirim? Uygulamayı sildim yeniden başlatirsam gider mi? Genişletmek için tıkla... Ben daha öncesinde bunu "Hesap bilgileri gizlilik ayarları" gibi bir yerden kapatmıştım fakat tam hatırlamıyorum, oraları biraz kurcala bulursun. Bulunca banada haber et