skripe Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 9 5 Eylül 2024 #1 Ya bu sekılde kalıyor, ya da sıyah ekranla kaplanıp kendısını kapatıyor. (Sanırım çöküyor)
Symx Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 583 Çözümler 13 5 Eylül 2024 #2 Arama çubuğuna bir şey yazabiliyor musunuz?
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.749 Çözümler 11 5 Eylül 2024 #3 Hizmetler'den Windows Search kapanmıştır belki. Ayar yaparken kapatmış olabilirsiniz, onu aktive edip deneyin bir de.
Hizmetler'den Windows Search kapanmıştır belki. Ayar yaparken kapatmış olabilirsiniz, onu aktive edip deneyin bir de.
skripe Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 9 5 Eylül 2024 #4 Symx dedi: Arama çubuğuna bir şey yazabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... yazdığım zaman sağ altta tarih falan çıkıyor sonrasında çöküp yine atıyor Darsiere dedi: Hizmetler'den Windows Search kapanmıştır belki. Ayar yaparken kapatmış olabilirsiniz, onu aktive edip deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... bir çok şey denedim onu da denedim fakat işe yaramadı
Symx dedi: Arama çubuğuna bir şey yazabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... yazdığım zaman sağ altta tarih falan çıkıyor sonrasında çöküp yine atıyor Darsiere dedi: Hizmetler'den Windows Search kapanmıştır belki. Ayar yaparken kapatmış olabilirsiniz, onu aktive edip deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... bir çok şey denedim onu da denedim fakat işe yaramadı
Symx Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 583 Çözümler 13 5 Eylül 2024 #5 "Win+R" tuşuna basıp şunu yazın: "C:\Windows\system32\ctfmon.exe" yazıp tamam deyin. (Eğer sisteminiz C'ye yüklü değilse dosya yolunu kendinize göre ayarlayın)
"Win+R" tuşuna basıp şunu yazın: "C:\Windows\system32\ctfmon.exe" yazıp tamam deyin. (Eğer sisteminiz C'ye yüklü değilse dosya yolunu kendinize göre ayarlayın)
skripe Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 9 5 Eylül 2024 #6 Symx dedi: "Win+R" tuşuna basıp şunu yazın: "C:\Windows\system32\ctfmon.exe" yazıp tamam deyin. (Eğer sisteminiz C'ye yüklü değilse dosya yolunu kendinize göre ayarlayın) Genişletmek için tıkla... yaptım fakat hiçbir şey olmadı
Symx dedi: "Win+R" tuşuna basıp şunu yazın: "C:\Windows\system32\ctfmon.exe" yazıp tamam deyin. (Eğer sisteminiz C'ye yüklü değilse dosya yolunu kendinize göre ayarlayın) Genişletmek için tıkla... yaptım fakat hiçbir şey olmadı
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.749 Çözümler 11 5 Eylül 2024 #7 1; 2; 3; 4; BAŞLAT düğmesine basın, tamam deyip kapatın.
skripe Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 9 5 Eylül 2024 #8 Darsiere dedi: 1; Eki Görüntüle 2303341 2;Eki Görüntüle 2303343 3;Eki Görüntüle 2303345 4;Eki Görüntüle 2303347 BAŞLAT düğmesine basın, tamam deyip kapatın. Genişletmek için tıkla... boyle bır hata verdı
Darsiere dedi: 1; Eki Görüntüle 2303341 2;Eki Görüntüle 2303343 3;Eki Görüntüle 2303345 4;Eki Görüntüle 2303347 BAŞLAT düğmesine basın, tamam deyip kapatın. Genişletmek için tıkla... boyle bır hata verdı
Symx Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 583 Çözümler 13 5 Eylül 2024 #9 skripe dedi: Eki Görüntüle 2303295 Ya bu sekılde kalıyor, ya da sıyah ekranla kaplanıp kendısını kapatıyor. (Sanırım çöküyor) Genişletmek için tıkla... "Win+X" tuşuna basın "Windows Powershell (Yönetici)" tıklayın ve şunları tek tek yazıp enter yapın bitince diğer kodu yazın: sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
skripe dedi: Eki Görüntüle 2303295 Ya bu sekılde kalıyor, ya da sıyah ekranla kaplanıp kendısını kapatıyor. (Sanırım çöküyor) Genişletmek için tıkla... "Win+X" tuşuna basın "Windows Powershell (Yönetici)" tıklayın ve şunları tek tek yazıp enter yapın bitince diğer kodu yazın: sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
skripe Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 9 5 Eylül 2024 #10 Symx dedi: "Win+X" tuşuna basın "Windows Powershell (Yönetici)" tıklayın ve şunları tek tek yazıp enter yapın bitince diğer kodu yazın: sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Genişletmek için tıkla... ikisini de denemiştim ama yeniden deneyeyim
Symx dedi: "Win+X" tuşuna basın "Windows Powershell (Yönetici)" tıklayın ve şunları tek tek yazıp enter yapın bitince diğer kodu yazın: sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Genişletmek için tıkla... ikisini de denemiştim ama yeniden deneyeyim