Windows 10 arayüz güncellemesi alır mı?

MuhammedA

Kilopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Microsoft odağını Windows 11'e çevirmiş durumda ama hala Windows 10'dan vazgeçmiş değil. Sizce Windows 10 hep performans ve güvenlik güncellemelerini mi yoksa arayüz güncellemesi de alır mı? (Windows 10 için gelen en son güncelleme Windows feature pack in güncellenmesi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum arayüz güncellemesi alacağını.

Simgelere 21H2 ile güncelleme gelecek. Bunun dışında büyük bir revizyon geçireceğini sanmıyorum.

Simgeler değişir ama arayüz güncellemesi almaz büyük ihtimalle.

Simgelere 21H2 ile güncelleme gelecek. Bunun dışında büyük bir revizyon geçireceğini sanmıyorum.
21H2 Release Preview sürümünde yeni ikonlardan eser yok hocam. Windows 11 sonrası 21H2'ye ikonları getirmeme kararı aldılar anladığım kadarıyla.

21H2 Release Preview sürümünde yeni ikonlardan eser yok hocam. Windows 11 sonrası 21H2'ye ikonları getirmeme kararı aldılar anladığım kadarıyla.
Yeni simgeler yalnızca Cobalt branşına ait Developer Preview sürümünde vardı zaten. Release Preview sürümü genellikle en son çıkan stabil dağıtıma yakın gelecekte gelen güncellemelerin denendiği dağıtım kanalı. O yüzden daha yeni ikonlara geçilmemiş olması muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…