Uzun zamandır Windows kullanan biri olarak şu an bir bıkkınlık geldi. Yıllardır aynı tasarım aynı şekil aynı şema. Ve asıl sinirimi bozan aşağıdakiler. Yıllardır aynı arayüz. Biri de çıkıp demiyor 20 yıllık arayüz niye duruyor hala? İnsan bir değişiklik arıyor. Microsoft duy artık sesimizi değiştir şu tasarımı azıcık.
Aynı şey NVIDIA Denetim Masası'nda da var.
Microsoft da NVIDIA da Windows XP'den beri şu dandik arayüzü kullanıyor, yenileme gelmesi şart oldu. Her şeye inovasyon kasmayı biliyorlar ama bunları unutuyorlar.
Aman hocam değiştirmesinler. Daha yeni RAM ve SSD güncellemesi yaptım. Zaten dizüstü olduğu için işlemci ve ekran kartı değiştiremiyorum. Bir süre daha böyle devam etsinler hatta çok uzunca bir süre daha.
Aman hocam değiştirmesinler. Daha yeni RAM ve SSD güncellemesi yaptım. Zaten dizüstü olduğu için işlemci ve ekran kartı değiştiremiyorum. Bir süre daha böyle devam etsinler hatta çok uzunca bir süre daha.
Windows’un ana arayüz tasarımı bir sonraki Windows versiyonu ile değişir anca ama ne kadar değiştirirler orası tartışılır. Ama artık bence de bazı şeylerin yenilenmesi gerek.