Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 8 Şubat 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, arka plan için güzel ve canlı duvar kağıdı istiyorum. Steam'de Wallpaper Engine şu an 9 TL. Tavsiye eder misiniz? Nasıl bir uygulamadır bu Wallpaper Engine?
Merhaba arkadaşlar, arka plan için güzel ve canlı duvar kağıdı istiyorum. Steam'de Wallpaper Engine şu an 9 TL. Tavsiye eder misiniz? Nasıl bir uygulamadır bu Wallpaper Engine?
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 8 Şubat 2020 #2 Bilgisayar aldığımda almıştım gayet iyi uygulama, parasını hak ediyor.
LordAlgos Hectopat Katılım 21 Şubat 2018 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #3 Tepkiler komik, yasak vs olduğunu bilsem atmazdım.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.773 Makaleler 13 Çözümler 705 8 Şubat 2020 #4 Burada neyi komik buluyorsun? Emek hırsızı seni. Uygulama 50 TL üstü olsa anlarım, 10 TL ne ya. Muhteşem bir uygulama satın almanızı öneririm.
Burada neyi komik buluyorsun? Emek hırsızı seni. Uygulama 50 TL üstü olsa anlarım, 10 TL ne ya. Muhteşem bir uygulama satın almanızı öneririm.
TheDobrevic Kilopat Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 900 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD R5-5600 GPU: SAPPHIRE RX7900 GRE NITRO+ 16GB Anakart: MSI B550M Pro-Vdh Wifi RAM: 2x8 DDR4 T-Force 3200mhz HDD: SEAGATE 1TB 7200RPM SSD: Hyperx Fury 480GB & KIOXIA EXCERIA PRO 1TB Monitör: MSI G27C4 & MSI G241 Kasa: Cooler Master MB511 PSU: FSP HYPER 80+ 700W Cinsiyet Erkek Meslek Kalıp Tasarım Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi 8 Şubat 2020 #5 LordAlgos dedi: Tepkiler komik, yasak vs olduğunu bilsem atmazdım. Genişletmek için tıkla... Komik bulduğunuz nedir? herkes gayet güzel bir dille kuralı belirtmiş, birdahakine kuralları okumadan cevaplamazsınız o zaman.
LordAlgos dedi: Tepkiler komik, yasak vs olduğunu bilsem atmazdım. Genişletmek için tıkla... Komik bulduğunuz nedir? herkes gayet güzel bir dille kuralı belirtmiş, birdahakine kuralları okumadan cevaplamazsınız o zaman.
Splintles Kilopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 585 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz Intel Core i5-6500 Skylake 3.2 GHz 6MB Cache LGA 1151 MSI Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit Kingston Hyperx Fury 3D 120 GB | 500MB/s - 500MB/s WD 3.5" 2 TB Sata III 6Gbit/s 7200 RPM Kingston Hyperx Savage 8GB 2133 MHz DDR4 Ram Corsair Vengeance 8GB 2400 MHz DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2020 #6 LordAlgos dedi: Tepkiler komik, yasak vs olduğunu bilsem atmazdım. Genişletmek için tıkla... 2 sene olmuş foruma katılalı ve korsana destek verilmesinin yasak olduğunu bilmiyor musunuz cidden?
LordAlgos dedi: Tepkiler komik, yasak vs olduğunu bilsem atmazdım. Genişletmek için tıkla... 2 sene olmuş foruma katılalı ve korsana destek verilmesinin yasak olduğunu bilmiyor musunuz cidden?
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #7 LordAlgos dedi: Tepkiler komik, yasak vs olduğunu bilsem atmazdım. Genişletmek için tıkla... Kuralları okumayı dahil akıl edemeyerek kimin komik olduğunu kanıtladın. Teşekkür ederim.
LordAlgos dedi: Tepkiler komik, yasak vs olduğunu bilsem atmazdım. Genişletmek için tıkla... Kuralları okumayı dahil akıl edemeyerek kimin komik olduğunu kanıtladın. Teşekkür ederim.
LordAlgos Hectopat Katılım 21 Şubat 2018 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #8 Emre C dedi: Burada neyi komik buluyorsun? Emek hırsızı seni. Uygulama 50 TL üstü olsa anlarım, 10 TL ne ya. Muhteşem bir uygulama satın almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Emek hırsızıyım, Evet. TheDobrevic dedi: Komik bulduğunuz nedir? herkes gayet güzel bir dille kuralı belirtmiş, birdahakine kuralları okumadan cevaplamazsınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Olur. Splintles dedi: 2 sene olmuş foruma katılalı ve korsana destek verilmesinin yasak olduğunu bilmiyor musunuz cidden? Genişletmek için tıkla... Fark etmedim malesef. Anil26 dedi: Kuralları okumayı dahil akıl edemeyerek kimin komik olduğunu kanıtladın. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Emre C dedi: Burada neyi komik buluyorsun? Emek hırsızı seni. Uygulama 50 TL üstü olsa anlarım, 10 TL ne ya. Muhteşem bir uygulama satın almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Emek hırsızıyım, Evet. TheDobrevic dedi: Komik bulduğunuz nedir? herkes gayet güzel bir dille kuralı belirtmiş, birdahakine kuralları okumadan cevaplamazsınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Olur. Splintles dedi: 2 sene olmuş foruma katılalı ve korsana destek verilmesinin yasak olduğunu bilmiyor musunuz cidden? Genişletmek için tıkla... Fark etmedim malesef. Anil26 dedi: Kuralları okumayı dahil akıl edemeyerek kimin komik olduğunu kanıtladın. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 8 Şubat 2020 #9 Kendim kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım çok memnun. Mac kullandığım için bulaşmadım.
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #10 Ram ve işlemci kullanımı ne kadardır acaba?