E Emre Aslan100 Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 403 Çözümler 1 23 Ekim 2020 #1 Ben çok oyun oynarım bu yüzden FPS ve internet gibi şeyler benim için önemli. Arka planda bilgisayarı yoran, interneti kullanan uygulamalar hangileridir neleri kapatmak gerekir? Teşekkürler. Kullanılan Windows: Windows 10 Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2020
Ben çok oyun oynarım bu yüzden FPS ve internet gibi şeyler benim için önemli. Arka planda bilgisayarı yoran, interneti kullanan uygulamalar hangileridir neleri kapatmak gerekir? Teşekkürler. Kullanılan Windows: Windows 10 Pro.
P PowerShellDusmani Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 45 23 Ekim 2020 #2 ReviOS yükleyip üstüne Discord sunucusunda olan tweakleri yapabilirsin. Cidden farkediyor ama BitLocker, Xbox, Mağaza, Metro uygulamları tamamen kaldırılmış. Ben +20 FPS aldım tabii bu değişebilir. Sitesi de bu: Revision A powerful Windows modification by Revision team since 2019 www.revi.cc
ReviOS yükleyip üstüne Discord sunucusunda olan tweakleri yapabilirsin. Cidden farkediyor ama BitLocker, Xbox, Mağaza, Metro uygulamları tamamen kaldırılmış. Ben +20 FPS aldım tabii bu değişebilir. Sitesi de bu: Revision A powerful Windows modification by Revision team since 2019 www.revi.cc