Windows 10 arka planda çok sayıda uygulamanın çalışması normal mi?

berkayseert

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım son zamanlarda çok yavaşladı, sıfırlamama rağmen hiçbir düzelme olmadı, sürücüleri güncelledim değişmedi, arka planda bu kadar fazla uygulamanın çalışması normal mi? %100 disk sorununu çözmüş değilim, düşüp tekrar artıyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 11.png
    11.png
    111 KB · Görüntüleme: 67
  • Adsız.png
    Adsız.png
    113,7 KB · Görüntüleme: 68
  • asdsad.png
    asdsad.png
    113,1 KB · Görüntüleme: 56
  • asdsadasdasd.png
    asdsadasdasd.png
    115,5 KB · Görüntüleme: 56
  • asdsadsad.png
    asdsadsad.png
    113,1 KB · Görüntüleme: 47
  • sadas.png
    sadas.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 39
  • ss.png
    ss.png
    115,3 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım son zamanlarda çok yavaşladı, sıfırlamama rağmen hiçbir düzelme olmadı, sürücüleri güncelledim değişmedi, arka planda bu kadar fazla uygulamanın çalışması normal mi? %100 disk sorununu çözmüş değilim, düşüp tekrar artıyor, yardımcı olursanız sevinirim.
bendede öyle

100% disk kullanımı kadar illet bir şey görmedim. Yavaşlaması normal. Sdd ye geçer iseniz bu sorun çözülür, bilgisayar hızlanır.

Normal. Gerekli gereksiz bir ton şey çalıştırıyor kendisi. Elimden geldiğince hizmetlerden işime yaramayan şeyleri durduruyorum örneğin windows search, yazıcı tarzı işime yaramayacak şeyler.

İşlemlere bakınca bir sürü gereksiz hizmet çalıştığını görüyorum. Özellikle hizmetleri düzenlemenizi öneriyorum. SSD kullanmıyorsanız SSD alırsanız %100 disk sorunu çözülür.

İşlemlere bakınca bir sürü gereksiz hizmet çalıştığını görüyorum. Özellikle hizmetleri düzenlemenizi öneriyorum. SSD kullanmıyorsanız SSD alırsanız %100 disk sorunu çözülür.

Nasıl yapacağım bilgi verirmisiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı