Windows 10 arka planda istenilen .EXE uygulaması nasıl çalıştırılır?

Portal6910

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
Windows 10
Merhaba. Öncelikle benim bir Mouse'um var bunun şarkıyla senkronize LED seçeneği var ve böylece masaüstünde çalan şarkılara senkron olabiliyor. Fakat bu özelliğin çalışması için mouse programının sürekli açık kalması gerekli. Ben de Alt Tab yaptığımda yer kaplamasın istiyorum. Bu yüzden de arka planda çalışsın istiyorum fakat bunu yapamıyorum. Ayarlardan arka plan uygulamalarına baktım ama benim uygulamam orada gözükmüyor. Peki ben bunu bilgisayar açıldığında otomatik olarak nasıl arka planda başlatırım?

Merhaba. Öncelikle benim bir Mouse'um var bunun şarkıyla senkronize LED seçeneği var ve böylece masaüstünde çalan şarkılara senkron olabiliyor. Fakat bu özelliğin çalışması için mouse programının sürekli açık kalması gerekli. Ben de Alt Tab yaptığımda yer kaplamasın istiyorum. Bu yüzden de arka planda çalışsın istiyorum fakat bunu yapamıyorum. Ayarlardan arka plan uygulamalarına baktım ama benim uygulamam orada gözükmüyor. Peki ben bunu bilgisayar açıldığında otomatik olarak nasıl arka planda başlatırım?

Startup uygulamaları olması gerek, oradan yapabilirsiniz.

Windows 10'da yine aynı altta olması gerek, bütün uygulamalar başlangıçta açılamıyor ama uygulamanız orada olmayabilir bu arada.

Startup uygulamaları olması gerek, oradan yapabilirsiniz.

Windows 10'da yine aynı altta olması gerek, bütün uygulamalar başlangıçta açılamıyor ama uygulamanız orada olmayabilir bu arada.

Ve kullandığınız uygulama ne? SteelSeries GG falan ise startupta açılır.

Dosya Ekleri

• 1725121853954.png
    1725121853954.png
    37,8 KB · Görüntüleme: 40
Bunun sebebi oyun modundan kaynaklı olabilir.
Uygulamayı çalıştırdıktan sonra görev yöneticisinden ayrıntılar bölümüne gelip, ilgili uygulamaya sağ tıklayıp önceliği yüksek yapın. Öyle deneyin. Ama sorun çözülmeyebilir. Bundan dolayı uygulamayı açıp alta almadan görev çubuğundan oyununuzu açıp Oyununuzu Pencere modunda oynayabilir veya oyun modunu kapatabilirsiniz.

PC açılınca oto olarak çalıssın istiyorsan:
EXE'yi WinRAR, 7Z ile katılımsız yaparsın parametre de /S çalısır.
Bunu: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup içine atarsın
PC açılısta kendiliginden arka planda oto çalısır

Aklıma gelen bu.
Denemek gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı