Windows 10 artık çığırından çıktı

Aslında güncelleme ile daha iyi duruma getirilebilirdi. Kişinin isteğine bağlı olarak tema ve icon paketleri sunulup bize seçtirebilirlerdi. Yeni işletim sistemi eskisinin bir değişiği. 8.1'den Windows 10'a geçerken yine birçok şeyi benzerdi ama bu sefer durum farklı. Başlangıç menüsünü geri istiyorum mesela. Bu hali çok kötü oldu bence.

Ayrıca bilgisi olmayan kişiler para göz insanlara böyle pahalı fiyatlara format artırabiliyor.

Aslında lisansı hariç bedava bir şekilde format artırılabilir.

Şuan bilgisayar alacağım bütçeme uygun cihaz yok. Windows10 desteğinin 2023 yılında biteceği söyleniyor. Tpm destekleyen Aldığım cihazı uzun süre güvenle kullanmak istiyorum.

@karnel.bin İşletim sistemi kurulduğunda bu özellik açık gelir mi? Sırf kodlar yüzünden geçmiyorum . Ayrıntılı bilgi verir misiniz?

@CinarYilmaz
İşletim sistemi kurulduğunda bu özellik açık gelir mi? Sırf kodlar yüzünden geçmiyorum . Ayrıntılı bilgi verir misiniz?

Son düzenleme:

Yaptırdığım kişi Bilgisayarcı ve tanıdık kişi. Normal de biraz daha pahalı ama indirimli hali bu. Hayat pahalılığı sonuçta.
Şuan bilgisayar alacağım bütçeme uygun cihaz yok. Windows10 desteğinin 2023 yılında biteceği söyleniyor. Tpm destekleyen Aldığım cihazı uzun süre güvenle kullanmak istiyorum.

Windows 10 ''2015'' yılında piyasaya sürüldü ve destek süresi ''2025'' yılında sonlandırılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…