Windows 10 Aşırı Şekilde Kasıyor

Sorunun AMD ile alakası olduğunu nereden biliyosunuz? SSD kullanıyorsanız bile bazı SSD'ler kronik sorundan kaynaklı olarak yavaşlayabiliyor.

AMD Ryzen dışı AMD ekran kartları yavaş açılıyor, o yüzden bahsediyorum neyini anlamıyorsun, eğer HDD ve AMD Ryzen dışı ekran kartı kullanıyorsa yavaş açılması normal bir şey.

HDD ve SSD belirlediğini ben de biliyorum.

Evet eski AMD işlemcilerle uğraşmak tam bir işkence ancak Ryzen'in güçlü işlemcileri Intel'i ezip geçiyor.
AMD Ryzen dışı AMD ekran kartları yavaş açılıyor, o yüzden bahsediyorum neyini anlamıyorsun, eğer HDD ve AMD Ryzen dışı ekran kartı kullanıyorsa yavaş açılması normal bir şey.

Ryzen ekran kartı?

AMD sistemler çok yavaş açılıyor, forumdaki bazı üyelerde bu sorun var kimisinde 3 dakikada açılıyor PC.

Amacım kötülemek değil fakat AMD sistem yavaş açılıyor nedir yahu? Tamam AMD için Storage driveri yok ama çok da fark etmiyor. Ayrıca zamanında AMD sistem de kullandım, hiç de yavaş açılmıyordu. Olmadı bir SSD takarsın bakarsın keyfine.

İşlemci markasının bilgisayarın hızına hiçbir etkisi yok. AMD işlemci+HDD kullanıyorum 12 yıllık ve Windows 8.1 yağ gibi akıyor.

Konuya gelecek olursak sistem özelliklerin nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…