mustafasagdic Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #1 Windows 10'da Asphalt 9 Legends oyununu oynamak istiyorum ancak resimde de oldugu gibi bir hata alıyorum. Arabalar gözükmüyor; oyun içinde de, garajda da. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2021
Windows 10'da Asphalt 9 Legends oyununu oynamak istiyorum ancak resimde de oldugu gibi bir hata alıyorum. Arabalar gözükmüyor; oyun içinde de, garajda da.
KS KS mustafasagdic Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #21 kratosdeniz dedi: Hocam bu arada aşağıda link bıraktım sanallaştırma gerekmeyen BlueStacks sürümü buldum deneyin isterseniz, işe yararsa bana da haber verin. Google Drive - Download warning drive.google.com Genişletmek için tıkla... daha yeni gördüm kusura bakma indiriyorum şuan bi deniyim bakayım olursa haber veririm Artı 0 Eksi
kratosdeniz dedi: Hocam bu arada aşağıda link bıraktım sanallaştırma gerekmeyen BlueStacks sürümü buldum deneyin isterseniz, işe yararsa bana da haber verin. Google Drive - Download warning drive.google.com Genişletmek için tıkla... daha yeni gördüm kusura bakma indiriyorum şuan bi deniyim bakayım olursa haber veririm
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 22 Şubat 2021 #22 mustafasagdic dedi: Daha yeni gördüm kusura bakma indiriyorum şu an bir deneyeyim bakayım olursa haber veririm. Genişletmek için tıkla... Okey Artı 0 Eksi
mustafasagdic dedi: Daha yeni gördüm kusura bakma indiriyorum şu an bir deneyeyim bakayım olursa haber veririm. Genişletmek için tıkla... Okey
KS KS mustafasagdic Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #23 kratosdeniz dedi: Hocam bu arada aşağıda link bıraktım sanallaştırma gerekmeyen BlueStacks sürümü buldum deneyin isterseniz, işe yararsa bana da haber verin. Google Drive - Download warning drive.google.com Genişletmek için tıkla... maalesef denedim ama sadece arka planda çalışıyor oyun falan kuramıyorsun Artı 0 Eksi
kratosdeniz dedi: Hocam bu arada aşağıda link bıraktım sanallaştırma gerekmeyen BlueStacks sürümü buldum deneyin isterseniz, işe yararsa bana da haber verin. Google Drive - Download warning drive.google.com Genişletmek için tıkla... maalesef denedim ama sadece arka planda çalışıyor oyun falan kuramıyorsun