Windows 10 Asus n550 subwoofer çalışmama sorunu

Ceviq

Hectopat
Daha fazla  
Asus n550jx freedoslu model pc aldım. Windows 10 yükledim. Pc ile gelen subwoofer çalışmıyor. Herhangi bir driver felan kurmam ya da ayar yapmam mı gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın için gerekli sürücü kurulumlarını yap. O zaman çalışacaktır.

Bilgisayarın için gerekli sürücü kurulumlarını yap. O zaman çalışacaktır.
Windows 10 çoğu sürücüyü kurar zaten bence sorun sürücü değil.
Asus n550jx freedoslu model pc aldım. Windows 10 yükledim. Pc ile gelen subwoofer çalışmıyor. Herhangi bir driver felan kurmam ya da ayar yapmam mı gerekiyor?
Konuyu biraz daha açar mısın çalışmıyor derken ses mi çıkmıyor bilgisayar takılan cihazı mı algılamıyor biraz daha bilgi ver ki yardımcı olalım.

Driverleri asusun kendi sitesindende yükledim ancak subwooferı küçük sarı jack girişine baktığımda ses sadece pcnin dahili hoparlöründen geliyor subwooferda herhangi bir ses, titreşim yok.

Yeşil jaka tak.
Benim laptopa koymayı unutmuş asus galiba yeşil jackı. Ne anlatmak istedin anlayamadım ama yeşil jack yok ayrıca pcde 2 tane jack portu var biri 2.5 mm digeri 3.5mm ve subwoofer 2.5 mm yani altetnatifi yok yanlış jacka takma olayı değil.

Denetim masasında ses ayarlarına girmeyi denedin mi? Belki bağımsız çalışıyordur ve etkinleştirmen gerekiyordur?

Denedim denetim masasında sadece hoparlör gözüküyor ve başkada bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…