Windows 10 ATI Radeon X1550 Görmeme Sorunu

Trap

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Windows 10'u kurdum ama ekran kartını görmüyor. Bende bu sorunu nasıl halledebilirim acaba? ATI Radeon X1550 512 MB ekran kartım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ben Windows 10'u kurdum ama ekran kartını görmüyor. Bende bu sorunu nasıl halledebilirim acaba? ATI Radeon X1550 512 MB ekran kartım.

Eki Görüntüle 93456
Öncelikle Merhaba
Sırf cevap vermek için siteye kaydoldum.Bende aynı sıkıntı yaşıyodum bugün çözdüm.Öncelikle radeon x1550 nin son driverini bul indir sonra indirdiğin driver dosyasını çıkar aygıt yöneticisine gir sonra ekrankartını gel sürücü yazılımını güncelleştir de sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara de ordan indirdiğin dosyayı seç işlem tamamdır.

kardeş nasıl çözdün nerden buldun driveri bi yazsan çok memnun olurum.

Bende aynı sıkıntı yaşıyom 15 gün aradim Windows 10 Driver bulamıyorum eski işletim sisteminim geri döndim
kardeş nasıl çözdün nerden buldun driveri bi yazsan çok memnun olurum.

Bu sorunu çözebilen var mı acaba? Sırf bu sorun yüzünden Windows 8.1'e mahkum kaldım. Biri yardım etsin!

TI RADEON X1650. ekran karti için Win 10 yazılımı yüklendiğinde sorunu çözmek için bu linkde ki yazımı bilgisayara indir.http://www.driverscape.com/files/display/9-11_legacy_vista32-64_dd_ccc.zip Masa üzerine yükleme yap. Daha sonra sıra ile Bilgisayarım + aygıt yöneticisi + ekran kartı + ekran kartı üzerinde sürücü güncelleştiri tıkla + açılan pencereden sürüyü yüklemeyi manuel yani kendin seçden devam et. Sonra en alttan devam et. Disket sürücüden yükleme bölümünden devam ederek sürücünün dosyasını gönder diyerek devam et bu şekilde devam edersen yüklemeyi yapabilirsin. Başka türlü hep mavi ekran hatası veriyor.
ATI Radeon X1650 Series Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP

Lütfen kardeşim anlatır mısın?

Ben pc yi yeniledim ama hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım size. ATI Radeon X1550 için sürücüler bu siteden 32 bit veya 64 bit olarak indirin pc niz 32 bit veya 64 bit hangisi ise sonra benim dediğim şekil ve radakoğlu nun ayrıntılı güzel bir şekilde anlattığı gibi adımları izleyin sorun çözülecektir iyi günler dinlerim

Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim Allah'a şükür ben yaptım,waltoranın attığı linke tıklayarak ve ondan öncede radakoglunun yazdıklarını okuyarak yaptım. Yapmanız gerekenler şunlar; Önce en güncel size uygun olan 32 bit veya 64 bit driverı indirin c veya d ye kurun reset atın sonra Bilgisayarım > Aygıt Yöneticisi > Diğer aygıtlar'dan Video Denetleyicisine veya hangisiyse işte ona sağ tıklayıp sürücü sekmesinden sürücüyü güncelleştir deyin,Sürücü yazılımı için bilgisayarımı taraya tıklayın,en altta bilgisayarımı aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver' tıklayın, ve sonra disketi var'a tıklayın , ( çıkarsa Görüntü bağdaştılarını seçin) çıkmazsa şu şekilde devam disketi var'a tıklayın ve açılan pencereden driverı kurduğunuz yere şu şekilde gidin YEREL DİSK C VEYA D'DEN ATI>SUPPORT> 10-02_legacyvista diye devam eden > packages>drivers >display / LH_INF > CL_89303 seçin ve aç diyin işte bu kadar . Hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…