gta vice city Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 24 Ekim 2019 #1 Az önce bu güncelleştirmeyi indirdim. Araştırma yaptım fakat Türkçe bilgilere rastlayamadım. Sorunun cevabını bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2019
Az önce bu güncelleştirmeyi indirdim. Araştırma yaptım fakat Türkçe bilgilere rastlayamadım. Sorunun cevabını bekliyorum.
Çözüm JiletBey* 24 Ekim 2019 Güncelleme listesi olur ya hani orda açıklama felan yazmıyor mu? bide autopilot ne duyunca gülesim geldi uçak sürmüyoruz windows kullanıyoruz
Güncelleme listesi olur ya hani orda açıklama felan yazmıyor mu? bide autopilot ne duyunca gülesim geldi uçak sürmüyoruz windows kullanıyoruz
JiletBey* Centipat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2019 #2 Güncelleme listesi olur ya hani orda açıklama felan yazmıyor mu? bide autopilot ne duyunca gülesim geldi uçak sürmüyoruz windows kullanıyoruz Artı 0 Eksi Çözüm
Güncelleme listesi olur ya hani orda açıklama felan yazmıyor mu? bide autopilot ne duyunca gülesim geldi uçak sürmüyoruz windows kullanıyoruz
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 24 Ekim 2019 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AutoPilot, Windows 10'u Kurmayı Kolaylaştıracak! Windows 10'a yakında gelecek olan bu işlev, sıkıntılı kurulum sürecini çok basit hale getirecek! www.chip.com.tr Windows 10 - Güncelleştirme Notları Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AutoPilot, Windows 10'u Kurmayı Kolaylaştıracak! Windows 10'a yakında gelecek olan bu işlev, sıkıntılı kurulum sürecini çok basit hale getirecek! www.chip.com.tr Windows 10 - Güncelleştirme Notları