GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 RAM 8GB RAM Ekran kartı 1060 6GB İşlemci 3.60GHz Neden böyle geç açılıyor ilk kez oldu bu olay? Ayrıca bu hatayı alıyorum ayarlardan panoya basınca. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2024
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 2 Ağustos 2024 #11 GeForce GTX 1060 dedi: Onuda yaptım hocam. Ayarlardan tek pano ayarına tıklayınca bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı deneyin o da olmazsa Kaspersky ile tam tarama yapın onun dışındada aklıma yapılabilecek bir şey gelmedi. Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Onuda yaptım hocam. Ayarlardan tek pano ayarına tıklayınca bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı deneyin o da olmazsa Kaspersky ile tam tarama yapın onun dışındada aklıma yapılabilecek bir şey gelmedi.
KS KS GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #12 SadeceZinzap dedi: Yeniden başlatmayı deneyin o da olmazsa Kaspersky ile tam tarama yapın onun dışındada aklıma yapılabilecek bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Ben bu formatı pazartesi gününe kadar bekletsem birşey olur mu? Pazartesi günü itibaren yapacağım Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: Yeniden başlatmayı deneyin o da olmazsa Kaspersky ile tam tarama yapın onun dışındada aklıma yapılabilecek bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Ben bu formatı pazartesi gününe kadar bekletsem birşey olur mu? Pazartesi günü itibaren yapacağım
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 2 Ağustos 2024 #13 GeForce GTX 1060 dedi: Peki hocam ben bu formatı pazartesi gününe kadar bekletsem bir şey olur mu? Pazartesi günü itibaren yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam istediğiniz zaman format atabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Peki hocam ben bu formatı pazartesi gününe kadar bekletsem bir şey olur mu? Pazartesi günü itibaren yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam istediğiniz zaman format atabilirsiniz.