E EniomuS Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Windows 10 ayarlarımı nasıl varsayılana döndürebilirim?
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 12 Aralık 2020 #2 EniomuS dedi: Windows 10 ayarlarımı nasıl varsayılana döndürebilirim? Genişletmek için tıkla... Format atarak. Fabrika ayarlarına döndürerek
EniomuS dedi: Windows 10 ayarlarımı nasıl varsayılana döndürebilirim? Genişletmek için tıkla... Format atarak. Fabrika ayarlarına döndürerek
E EniomuS Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 Baran30 dedi: Format atarak. Fabrika ayarlarına döndürerek. Genişletmek için tıkla... Uygulamaların silinmesini istemiyorum.
Baran30 dedi: Format atarak. Fabrika ayarlarına döndürerek. Genişletmek için tıkla... Uygulamaların silinmesini istemiyorum.
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 12 Aralık 2020 #4 EniomuS dedi: Uygulamaların silinmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman fabrika ayarlarına döndürebilirsin uygulamaların silinmez ağ ayarların güvenlik ayarların vs. her şey ilk Windows haline döner.
EniomuS dedi: Uygulamaların silinmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman fabrika ayarlarına döndürebilirsin uygulamaların silinmez ağ ayarların güvenlik ayarların vs. her şey ilk Windows haline döner.
aRamis_5 Picopat Katılım 24 Nisan 2025 Mesajlar 51 24 Nisan 2025 #5 Baran30 dedi: O zaman fabrika ayarlarına döndürebilirsin uygulamaların silinmez ağ ayarların güvenlik ayarların vs. her şey ilk Windows haline döner. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağız?
Baran30 dedi: O zaman fabrika ayarlarına döndürebilirsin uygulamaların silinmez ağ ayarların güvenlik ayarların vs. her şey ilk Windows haline döner. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağız?