Browniem Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Yer Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem. 11 Mart 2020 #1 Windows 10 ayarlarından sıfırlama işlemi yapıp 2004 sürümünü kuracağım. Sıfırlama format etkisi yaratıyor mu ?
Windows 10 ayarlarından sıfırlama işlemi yapıp 2004 sürümünü kuracağım. Sıfırlama format etkisi yaratıyor mu ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Mart 2020 #2 Sıfırlama işlemi 2004 sürümünü yüklemez. 2004 sürümünü yüklemek için sıfırlama yapmanıza gerek yok. 2004 sürümünü yüklerken seçenekler arasında temiz kurulum zaten var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Browniem dedi: Sıfırlama format etkisi yaratıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Evet, yaratıyor. Bu işlem ile yüklü olan her şeyi silebilirsiniz.
Sıfırlama işlemi 2004 sürümünü yüklemez. 2004 sürümünü yüklemek için sıfırlama yapmanıza gerek yok. 2004 sürümünü yüklerken seçenekler arasında temiz kurulum zaten var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Browniem dedi: Sıfırlama format etkisi yaratıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Evet, yaratıyor. Bu işlem ile yüklü olan her şeyi silebilirsiniz.
Browniem Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Yer Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem. 11 Mart 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Sıfırlama işlemi 2004 sürümünü yüklemez. 2004 sürümünü yüklemek için sıfırlama yapmanıza gerek yok. 2004 sürümünü yüklerken seçenekler arasında temiz kurulum zaten var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğiniz için teşşekkür ederim
Recep Baltaş dedi: Sıfırlama işlemi 2004 sürümünü yüklemez. 2004 sürümünü yüklemek için sıfırlama yapmanıza gerek yok. 2004 sürümünü yüklerken seçenekler arasında temiz kurulum zaten var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğiniz için teşşekkür ederim
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2020 #4 Tam olarak yaratmıyor. Bir sorunun varsa temiz kurulum yap sıfırlama ile çözülmeyebilir. Bizzat ben yaşadım bu olayı.
Tam olarak yaratmıyor. Bir sorunun varsa temiz kurulum yap sıfırlama ile çözülmeyebilir. Bizzat ben yaşadım bu olayı.