alone_soul Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #21 Bogazitchy dedi: Download Intel® Chipset Device Software for 5 Series Chipset-Based Desktop Boards Intel® Chipset Device Software for 5 Series Chipset-Based Desktop Boards downloadcenter.intel.com bu bağlantıdan anakartın chipset driverını indirip deniyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... olmadi buda ise yaramadi
Bogazitchy dedi: Download Intel® Chipset Device Software for 5 Series Chipset-Based Desktop Boards Intel® Chipset Device Software for 5 Series Chipset-Based Desktop Boards downloadcenter.intel.com bu bağlantıdan anakartın chipset driverını indirip deniyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... olmadi buda ise yaramadi
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 18 Mayıs 2019 #22 Sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir. Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara dedikten sonra düzelmesi gerekir.
Sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir. Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara dedikten sonra düzelmesi gerekir.
alone_soul Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #23 Legendd dedi: Sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir. Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara dedikten sonra düzelmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... o sekil denedim olmuyor kardesim dedri bu yuklemesem olurmu nedir bu
Legendd dedi: Sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir. Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara dedikten sonra düzelmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... o sekil denedim olmuyor kardesim dedri bu yuklemesem olurmu nedir bu
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 18 Mayıs 2019 #24 Hocam Windows 10 için sürücüsünü bulamadım. En son Windows 7 için var.
alone_soul Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #25 PoisonMath dedi: Hocam Windows 10 için sürücüsünü bulamadım. En son Windows 7 için var. Genişletmek için tıkla... anladim ilgin icin sagol.bunu yüklemesen ne olur onemli biseymi bu Pc cop gibi oldu simdi format Atiyorum bu sekil kullancam. Son düzenleme: 18 Mayıs 2019
PoisonMath dedi: Hocam Windows 10 için sürücüsünü bulamadım. En son Windows 7 için var. Genişletmek için tıkla... anladim ilgin icin sagol.bunu yüklemesen ne olur onemli biseymi bu Pc cop gibi oldu simdi format Atiyorum bu sekil kullancam.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 18 Mayıs 2019 #26 driver pack ile yap en son olmuyorsa windows 10 dirverı yok sanırım bulamadım .
alone_soul Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #27 Bogazitchy dedi: driver pack ile yap en son olmuyorsa windows 10 dirverı yok sanırım bulamadım . Genişletmek için tıkla... Onuda aksam denemistim yok olmuyor.intel anakartin sitesine girip donanim testi yaptirdim malisef win 10 driverini oda bulamadi demekki yok
Bogazitchy dedi: driver pack ile yap en son olmuyorsa windows 10 dirverı yok sanırım bulamadım . Genişletmek için tıkla... Onuda aksam denemistim yok olmuyor.intel anakartin sitesine girip donanim testi yaptirdim malisef win 10 driverini oda bulamadi demekki yok
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 18 Mayıs 2019 #28 sıkıntı olursa windows 7 ye geçiş yap ozaman daha başka bir çözüm gelmiyor aklıma benden bu kadar .
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 18 Mayıs 2019 #29 Sistemde bir sıkıntı görmezsen o şekilde kullan. Görürsen de Windows 7 yolu gözükebilir.