mu1453 Megapat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 436 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2016 #1 Herkese merhaba, Windows 10'da Windows Image Backup aldım harici HDD'ye, fakat geri yükleyemedim, ya da devamlı yanlış yerden deniyorum yüklemeye çalışmayı. Yardımcı olur musunuz? @Recep Baltaş @Ali Güngör Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2016
Herkese merhaba, Windows 10'da Windows Image Backup aldım harici HDD'ye, fakat geri yükleyemedim, ya da devamlı yanlış yerden deniyorum yüklemeye çalışmayı. Yardımcı olur musunuz? @Recep Baltaş @Ali Güngör
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Mayıs 2018 #2 PC aynı mı? Windows imajlarını farklı PC'ye geri yükleyemiyorsun. Ama yine de imaj dosyasının içeriğine buradaki rehberle ulaşabilirsin: Windows Yedeği İçindeki Dosyaları Görme
PC aynı mı? Windows imajlarını farklı PC'ye geri yükleyemiyorsun. Ama yine de imaj dosyasının içeriğine buradaki rehberle ulaşabilirsin: Windows Yedeği İçindeki Dosyaları Görme