Windows 10 Bad Pool Header Mavi Ekran Hatası

Nhsipp

Hectopat
Selam arkadaşlar. Sosyalde gezinirken birden bilgisayarımda mavi ekran çıktı. Bad pool header yazıyordu sanırım. Yeniden başlatıldı ve şu an iyi ama tekrar çıkar mı böyle bir hata ya da çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @Salih3444 öncelikle kapsamlı bir adware, virüs taraması yapmalısın. Özellikle Browser.exe adlı dosyayı incele hangi yazılıma ait görünmekte ve bu yazılım güvenilir midir? Araştırmalısın. Sonrasında komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu çalıştır, hata bulunmadığını veya bulunduysa düzeltildiğini gözlemle düzeltilememişse bunu belirtirsin. Aşağıda eklediğim sürücünün kurulumunu yap. Bunlardan sonra mavi ekran hatası alırsan paylaşırsın. Bu arada aşağıda Asus'un destek sayfasını da ekledim sürücü güncellemelerin için o sayfayı kullanabilirsin.

ATKACPI: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win10/ATKPackage/ATKPackage_Win10_64_VER100040.zip

ASUS X555UB: X555UB - Support

Çok teşekkür ederim.Belirttiğiniz yönergeleri gerçekleştirdim.Aygıt yöneticisinden kontrol ettim donanımsal bir hata bulamadım.
sfc /scannow komutunu çalıştırdım hata bulamadı.Umarım bir daha karşılaşmam sorunla.Browser.exe yandex browserine ait.Ben yandexi kullanıyorum.sanırım ondan olabilir.eğer bir kez daha olursa yandexi silip google choreme kurmayı planlıyorum.Tekrar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı