Windows 10 Bağlan Giriş Etkinleştirme

Zekcek

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler herkese, Windows 10 ile gelen telefon ekranını bilgisayara yansıtabileceğimiz "Bağlan" uygulaması olduğunu öğrendim. Bu programı kullanmaya başladım fakat bilgisayardan telefon ekranı kontrol etmek istediğimde aşağıdaki resimdeki gibi uyarı vermektedir. Bağlan kısmına girdiğimde hiçbir hiçbir ayar bulamadım. Bilenler varsa cevaplarını bekliyorum.

Sorununuzun çözümünü bilmiyorum ama Bağlan uygulamasına daha iyi bir alternatif önerebilirim. Android/IOS kullanıyorsanız Monect'ten PC Remote adlı bir uygulama var. Server programını bilgisayara kurduktan sonra arkaplanda sessizce RAM harcamadan çalışıyor. Yerel ağda aynı Wi-Fi ağına bağlandığınızda android telefonunuzdan bilgisayarınızı kontrol edebilir, 3D özelliği ile telefonu havada hareket ettirerek fareyi kullanabilir, TYPEWRITER ile telefonu klavye gibi kullanabilir, veri paylaşım özelliğiyle telefon-bilgisayar arasında dosya taşıyabilir, Oyun kontrol arayüzleri ile oyunları telefonu oyun kumandasıymış gibi kullanarak oyun oynayabilir, BLACKBOARD özelliğiyle bilgisayar ekranını telefona yansıtabilir, tersi olan işlemi PROJECTOR ile telefonunun ekranını bilgisayara yansıtabilirsin. Ben bu programı kendim kullanıyorum gayet memnunum. İsterseniz bağlantıyı şifreleyebilir, bağlanmak için şifre şartı da koşabilirsiniz. Program gayet güzel duruyor ve USB Tethering vb ile de çalışıyor. WiFi veya USB ile bağlayıp rahatça bilgisayarı kontrol edebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…