A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım ve bu hatayı gördüm. Sorun gider dedim sorun algılanamadı dedi. Bilgisayarı her gün kullanmam gerekiyor ama şu an internete bağlanamıyorum. Bilen biri yardım ederse sevinirim.
Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım ve bu hatayı gördüm. Sorun gider dedim sorun algılanamadı dedi. Bilgisayarı her gün kullanmam gerekiyor ama şu an internete bağlanamıyorum. Bilen biri yardım ederse sevinirim.
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #11 celejziuk dedi: Link'e tıkladığında driver'ı direk indirecek. Kurup dener misin? https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/wireless/USB-AC51/ASUS_USB-AC51_20191224.zip Genişletmek için tıkla... Şu an telefondan yazıyorum bilgisayarda internet yok nasıl yükleyeceğim Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Link'e tıkladığında driver'ı direk indirecek. Kurup dener misin? https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/wireless/USB-AC51/ASUS_USB-AC51_20191224.zip Genişletmek için tıkla... Şu an telefondan yazıyorum bilgisayarda internet yok nasıl yükleyeceğim
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Nisan 2024 #12 AlPeReNkra dedi: Şu an telefondan yazıyorum bilgisayarda internet yok nasıl yükleyeceğim Genişletmek için tıkla... Bilgisayara kablolu bağlanma imkanın yok mu? Artı 0 Eksi
AlPeReNkra dedi: Şu an telefondan yazıyorum bilgisayarda internet yok nasıl yükleyeceğim Genişletmek için tıkla... Bilgisayara kablolu bağlanma imkanın yok mu?
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #13 celejziuk dedi: Bilgisayara kablolu bağlanma imkanın yok mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor o Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Bilgisayara kablolu bağlanma imkanın yok mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor o
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Nisan 2024 #14 Ethernet kablosuyla kablolu bağlanacaksın. Artı 0 Eksi
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #15 celejziuk dedi: Ethernet kablosuyla kablolu bağlanacaksın. Genişletmek için tıkla... Şarj aleti kablosu mu AlPeReNkra dedi: Şarj aleti kablosu mu Genişletmek için tıkla... Telefondan şarj aleti kablosuyla gönderemez miyim Son düzenleme: 9 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Ethernet kablosuyla kablolu bağlanacaksın. Genişletmek için tıkla... Şarj aleti kablosu mu AlPeReNkra dedi: Şarj aleti kablosu mu Genişletmek için tıkla... Telefondan şarj aleti kablosuyla gönderemez miyim
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Nisan 2024 #16 AlPeReNkra dedi: Şarj aleti kablosu mu Telefondan şarj aleti kablosuyla gönderemez miyim Genişletmek için tıkla... Görseldeki kablo ile modem ve bilgisayar arasında geçici bağlantı yaparsan driveri indirebilirsin. Artı 0 Eksi
AlPeReNkra dedi: Şarj aleti kablosu mu Telefondan şarj aleti kablosuyla gönderemez miyim Genişletmek için tıkla... Görseldeki kablo ile modem ve bilgisayar arasında geçici bağlantı yaparsan driveri indirebilirsin.
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #17 celejziuk dedi: Görseldeki kablo ile modem ve bilgisayar arasında geçici bağlantı yaparsan driveri indirebilirsin. Eki Görüntüle 2164147 Genişletmek için tıkla... İşte bu kablodan yok olsa wifi kullanmam telefonu şarj kablosuyla bağladım dosyayı telefondan göndersem olmaz mı Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Görseldeki kablo ile modem ve bilgisayar arasında geçici bağlantı yaparsan driveri indirebilirsin. Eki Görüntüle 2164147 Genişletmek için tıkla... İşte bu kablodan yok olsa wifi kullanmam telefonu şarj kablosuyla bağladım dosyayı telefondan göndersem olmaz mı
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Nisan 2024 #18 AlPeReNkra dedi: İşte bu kablodan yok olsa wifi kullanmam telefonu şarj kablosuyla bağladım dosyayı telefondan göndersem olmaz mı Genişletmek için tıkla... Olur. Artı 0 Eksi
AlPeReNkra dedi: İşte bu kablodan yok olsa wifi kullanmam telefonu şarj kablosuyla bağladım dosyayı telefondan göndersem olmaz mı Genişletmek için tıkla... Olur.
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #19 celejziuk dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Kurulum sihirbazını açtım ama asus diyor benimki inca tam modelini de atabilirim doğru olduğuna eminsin değil mi? Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Kurulum sihirbazını açtım ama asus diyor benimki inca tam modelini de atabilirim doğru olduğuna eminsin değil mi?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Nisan 2024 #20 AlPeReNkra dedi: Kurulum sihirbazını açtım ama asus diyor benimki inca tam modelini de atabilirim doğru olduğuna eminsin değil mi? Genişletmek için tıkla... Cihazın modeli nedir? Artı 0 Eksi
AlPeReNkra dedi: Kurulum sihirbazını açtım ama asus diyor benimki inca tam modelini de atabilirim doğru olduğuna eminsin değil mi? Genişletmek için tıkla... Cihazın modeli nedir?