A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım ve bu hatayı gördüm. Sorun gider dedim sorun algılanamadı dedi. Bilgisayarı her gün kullanmam gerekiyor ama şu an internete bağlanamıyorum. Bilen biri yardım ederse sevinirim.
Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım ve bu hatayı gördüm. Sorun gider dedim sorun algılanamadı dedi. Bilgisayarı her gün kullanmam gerekiyor ama şu an internete bağlanamıyorum. Bilen biri yardım ederse sevinirim.
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #21 celejziuk dedi: Cihazın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... İnca IUWA 150M High gain wireless usb adaptor yazıyor üstünde Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Cihazın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... İnca IUWA 150M High gain wireless usb adaptor yazıyor üstünde
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Nisan 2024 #22 AlPeReNkra dedi: İnca IUWA 150M High gain wireless usb adaptor yazıyor üstünde Genişletmek için tıkla... https://www.incatech.net/resimler/icerikler/dosyalar/110.zip Artı 0 Eksi
AlPeReNkra dedi: İnca IUWA 150M High gain wireless usb adaptor yazıyor üstünde Genişletmek için tıkla... https://www.incatech.net/resimler/icerikler/dosyalar/110.zip
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #23 celejziuk dedi: https://www.incatech.net/resimler/icerikler/dosyalar/110.zip Genişletmek için tıkla... Sürücüyü ve wireless utility kurdum ama olmadı AlPeReNkra dedi: Sürücüyü ve wireless utility kurdum ama olmadı Genişletmek için tıkla... Cihaz aygıt yöneticisinde gözüküyor ama ağ bağdaştırıcıları merkezinde yok Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: https://www.incatech.net/resimler/icerikler/dosyalar/110.zip Genişletmek için tıkla... Sürücüyü ve wireless utility kurdum ama olmadı AlPeReNkra dedi: Sürücüyü ve wireless utility kurdum ama olmadı Genişletmek için tıkla... Cihaz aygıt yöneticisinde gözüküyor ama ağ bağdaştırıcıları merkezinde yok
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Nisan 2024 #24 AlPeReNkra dedi: Sürücüyü ve wireless utility kurdum ama olmadı Cihaz aygıt yöneticisinde gözüküyor ama ağ bağdaştırıcıları merkezinde yok Genişletmek için tıkla... Cihazın çalıştığından emin misin? Artı 0 Eksi
AlPeReNkra dedi: Sürücüyü ve wireless utility kurdum ama olmadı Cihaz aygıt yöneticisinde gözüküyor ama ağ bağdaştırıcıları merkezinde yok Genişletmek için tıkla... Cihazın çalıştığından emin misin?
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #25 celejziuk dedi: Cihazın çalıştığından emin misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani takınca ışık yanıyor ve bozuk değildi AlPeReNkra dedi: Nasıl yani takınca ışık yanıyor ve bozuk değildi Genişletmek için tıkla... Bir de ağ ve paylaşım merkezinde bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı diyor. Böyle Dosya Ekleri IMG_20240409_224422_170.jpg 40,5 KB · Görüntüleme: 21 IMG_20240409_224429_948.jpg 75,7 KB · Görüntüleme: 20 IMG_20240409_224352_432.jpg 59,9 KB · Görüntüleme: 21 IMG_20240409_224329_016.jpg 51,2 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 9 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Cihazın çalıştığından emin misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani takınca ışık yanıyor ve bozuk değildi AlPeReNkra dedi: Nasıl yani takınca ışık yanıyor ve bozuk değildi Genişletmek için tıkla... Bir de ağ ve paylaşım merkezinde bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı diyor. Böyle
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Nisan 2024 #26 AlPeReNkra dedi: Nasıl yani takınca ışık yanıyor ve bozuk değildi Bir de ağ ve paylaşım merkezinde bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı diyor. Böyle Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
AlPeReNkra dedi: Nasıl yani takınca ışık yanıyor ve bozuk değildi Bir de ağ ve paylaşım merkezinde bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı diyor. Böyle Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #27 celejziuk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım hâlâ aynı AlPeReNkra dedi: Yaptım hâlâ aynı Genişletmek için tıkla... Birkaç gün önce görev yöneticisinden bütün hizmetleri kapatmıştım başka bir mesele için acaba onunla mı alakalı hepsini birden açabilir miyim Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım hâlâ aynı AlPeReNkra dedi: Yaptım hâlâ aynı Genişletmek için tıkla... Birkaç gün önce görev yöneticisinden bütün hizmetleri kapatmıştım başka bir mesele için acaba onunla mı alakalı hepsini birden açabilir miyim
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Nisan 2024 #28 Çalıştır'a msconfig yazıp hizmetler sekmesinden tümünü etkinleştir yapabilirsin Artı 0 Eksi
KS KS A AlPeReNkra Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #29 celejziuk dedi: Çalıştır'a msconfig yazıp hizmetler sekmesinden tümünü etkinleştir yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Oldu vallahi oldu internete bağlandı hemen yeniden başlatınca sağolasın kardeşim vallaha Ramazan'ın son günü duamı aldın adamın dibisin sen celejziuk dedi: Çalıştır'a msconfig yazıp hizmetler sekmesinden tümünü etkinleştir yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Valla önceki konumda da işlemcinin bi sorunundan bahsettim kimse çözemedi sen biliyorsun bu işleri onu da cozsen acayip iyi olurdu Artı 0 Eksi
celejziuk dedi: Çalıştır'a msconfig yazıp hizmetler sekmesinden tümünü etkinleştir yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Oldu vallahi oldu internete bağlandı hemen yeniden başlatınca sağolasın kardeşim vallaha Ramazan'ın son günü duamı aldın adamın dibisin sen celejziuk dedi: Çalıştır'a msconfig yazıp hizmetler sekmesinden tümünü etkinleştir yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Valla önceki konumda da işlemcinin bi sorunundan bahsettim kimse çözemedi sen biliyorsun bu işleri onu da cozsen acayip iyi olurdu