Windows 10 başlangıç ayarları

FthBsrn

Hectopat
Arkadaşlar başlangıç ayarlarımda bazı programların ne işe yaradığını bilmiyorum.
Hangisini açıp, hangisini kapatmalıyım?

Iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@FthBsrn şimdilik sadece Cortana'yı kapat. Yeni program yükledikçe orası dolacak. O yüzden bir şeyler indirdiğinde orayı kontrol et, bilgisayar açılırken açılmasını istemediğin programları devre dışı bırak.

Hepsini kapatabilirsin. Ama böyle başlangıçta açılmasını istediğin ve aktif kullandığın uygulama varsa açık tutabilirsin. Oradaki Defender öğesi, bildirim simgesini kapatıyor. Anti-virüs işlemini kapatmıyor.

Delyed Launcher, on screen display for notebooks ve Realtek HD Audio hariç hepsini kapatabilirsiniz.

Yardım eden herkese çok teşekkürler dediklerinizi kapattım sadece bazılarını bilmiyordum ondan dolayı yardım istemiştim.
Delyed Launcher, on screen display for notebooks ve Realtek HD Audio hariç hepsini kapatabilirsiniz.

Bu dediklerinizzin görevleri nelerdir acaba?

Yardım eden herkese çok teşekkürler dediklerinizi kapattım sadece bazılarını bilmiyordum ondan dolayı yardım istemiştim.

Bu dediklerinizzin görevleri nelerdir acaba?

Delayed Launcher bilgisayarınız çökerse dosyalarınızı korumaya alan bir sistem daha doğrusu beklenmedik bir kapanmada sistemin bozulmasını engelliyor, on screen display de ekranınızla alakalı bir özellik, HD Audio ses kartının sürücü uygulaması, bunu açmanıza gerek yok ancak açık bırakırsanız kulaklık vs taktığınızda ses daha çabuk gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…