Çözüldü Windows 10 başlangıç donma ve format sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rorlalcest

Kilopat
Sabah bilgisayari acmak icin guc dugmesine bastım, Casper yazısı geldi o dönen toplar 5 saniye sonra birden dondu ve birden bire fan hızı artti. Kapattım bidaha actim otomatik onarıma gecti. Sonra bir ekran geldi komut istemi yanda acildi ve direk kapandı. Fare gözüküyordu ama hicbir sey yoktu. Windows 10 kurulum USB vardı, dedim yapayım. Kapattım USB'yi taktım actim yok arkadas USB görmüyor. Eski nesildir dedim Rufus'tan farklı denedim yok. Bana bir cozum bulun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu sonunda hallettim. USB Boot için seçilmemiş durumdaydı. Bunu da BIOS menüsünden hallettim. Boot secureyi kapatıp başlangıç onarma yaptım. Her şey tekrar düzeldi. İlk bir komut istemi ile güvenli mod açmayı denedim. Sebebi kurtarma seçeneklerinde başlatıcı seçeneği yoktu ben de böyle bir şey denedim ama hiç gerek kalmadı. Değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.
Benzer bir olay başıma gelmişti. Kurulum USB taktığımda görmeyip Windows başlıyordu.
BIOS'tan Windows'un kurulu olduğu diski birincil idi birinci sıraya CD-romu aldım ve normal Windows kurar gibi kurdum.
Sizde birincili USB oluyorsa birincil yapıp deneyin. Yoksa CD-romu birincil yapın.

Sorunu sonunda hallettim. USB Boot için seçilmemiş durumdaydı. Bunu da BIOS menüsünden hallettim. Boot secureyi kapatıp başlangıç onarma yaptım. Her şey tekrar düzeldi. İlk bir komut istemi ile güvenli mod açmayı denedim. Sebebi kurtarma seçeneklerinde başlatıcı seçeneği yoktu ben de böyle bir şey denedim ama hiç gerek kalmadı. Değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı