Windows 10 başlangıç ekranı sorunu

Ali7234

Decapat
Tekrardan merhaba millet bilgisayarıma yeni format attım. Yanlız format sonrası başlangıç ekranındaki indirme işaretleri nedense daha gitmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    131,9 KB · Görüntüleme: 70
Zaten bir çoğu gereksiz sağ tıkla>başlangıçtan kaldır yap kurtul.

İnternet bağlantısın da sıkıntı olabilir ya da Windows'un son sürümünü kurmadınız. Windows'un sitesinden son sürümü indirip öyle kurulum yapmayı deneyin.

İnternet bağlantısın da sıkıntı olabilir ya da Windows'un son sürümünü kurmadınız. Windows'un sitesinden son sürümü indirip öyle kurulum yapmayı deneyin.
Şuan zaten en güncel sürüm olan 1809 u kullanıyorum.
Arkadaşlar sıkıntım kutucukları silmek değil neden öyle olduğu sorun.

İnternet testi yap istersen Download ve Upload da problem olabilir. Normalde indirmesi gerekli aplikasyonları. Speedtest'e bir bak.

Cevaplarınızı bekliyorum...
Kardeş internetimiz kötü bea
Ne yapıcam sence?
İnternet testi yap istersen Download ve Upload da problem olabilir. Normalde indirmesi gerekli aplikasyonları. Speedtest'e bir bak.
Baktım bizim internet kötü o kutucukların olması için ne yapıcam format şartmı?

Zaten bir çoğu gereksiz sağ tıkla>başlangıçtan kaldır yap kurtul.
Gereksizmi? Dolby Access gereksizmi mesela
Sağ tıklayıp Diğer>Uygulama Ayarları yaptığınızda hangi uygulamalar çıkıyor? Netflix vb. uygulamalar ise Microsoft hesabınızla ilgili bir sorun olabilir. İndirme yetkiniz yoktur belki.
Canlı Kutucuğu Kapat diyor yan tıkladığımda ve diğer dediğimde

İnternet bağlantınızı düzeltmeden yapılacak işlemler sağlıklı olmayabilir. Hata alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…