Windows 10 başlangıç ekranı sorunu

Ali7234

Decapat
Tekrardan merhaba millet bilgisayarıma yeni format attım. Yanlız format sonrası başlangıç ekranındaki indirme işaretleri nedense daha gitmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    131,9 KB · Görüntüleme: 70
İnternet bağlantınızı düzeltmeden yapılacak işlemler sağlıklı olmayabilir. Hata alırsınız.
Az önce komşunun internetine bağlandık cok güzel çekiyo ve hızlıda
Sağ tıklayıp Diğer>Uygulama Ayarları yaptığınızda hangi uygulamalar çıkıyor? Netflix vb. uygulamalar ise Microsoft hesabınızla ilgili bir sorun olabilir. İndirme yetkiniz yoktur belki.
Microsoft Hesabıyla İlgili Sorun Olduğunu Düşünmüyorum Çünkü Genelde Format Attığımda Öyle bir sorun olmaz.

Bu şekilde güncelleme yapmayı deneyin bütün güncelleştirmeler tamamlansın daha sonrasında yüklenme durumu oluşabilir. Güvenlik ve Güncelleştirme kısmında Güncelleştirmeleri denetle yapın. Hepsi tamamlanana kadar devam edin.

Yardımlarınızı Bekliyorum...
Bu şekilde güncelleme yapmayı deneyin bütün güncelleştirmeler tamamlansın daha sonrasında yüklenme durumu oluşabilir. Güvenlik ve Güncelleştirme kısmında Güncelleştirmeleri denetle yapın. Hepsi tamamlanana kadar devam edin.
Bilgisayar Günceldi en son son kez bakayım
Yardımlarınızı Bekliyorum...

Bilgisayar Günceldi en son son kez bakayım
Güncelmiş Güncelsiniz diyor.
Ne Yapıcam bilmiyorum format atsam ohooo
Konu Çözülmedi...
Bu şekilde güncelleme yapmayı deneyin bütün güncelleştirmeler tamamlansın daha sonrasında yüklenme durumu oluşabilir. Güvenlik ve Güncelleştirme kısmında Güncelleştirmeleri denetle yapın. Hepsi tamamlanana kadar devam edin.[/QU Sende Hiç Böyle bir sorun
oldu mu
Sende hiç böyle saçma bir sorun oldumu
Arkadaşlar eğer çözemediyseniz format atıcamda
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sorun Çözülmedi Ben Bilgisayarıma Temiz Bir Format Atıp Kurtulacağım. Destekleriniz İçin Teşekkür Ederim.

KONU KAPANDI

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı