6 651982 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 451 Çözümler 3 7 Kasım 2023 #1 Microsoft uygulamalarının altında sistem diye bir yazı var. Daha önce yoktu. Bugün PC'yi açtığımda karşılaştım. Bunu nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
Microsoft uygulamalarının altında sistem diye bir yazı var. Daha önce yoktu. Bugün PC'yi açtığımda karşılaştım. Bunu nasıl kaldırabilirim?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #2 Sistem in uygulaması olduğunu belirtiyor. Etiket veriyor da diyebiliriz. Bir sorun değil bu rahat olun. Bakın, bendede var.
Sistem in uygulaması olduğunu belirtiyor. Etiket veriyor da diyebiliriz. Bir sorun değil bu rahat olun. Bakın, bendede var.
6 651982 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 451 Çözümler 3 7 Kasım 2023 #3 tereyagburak dedi: Sistem in uygulaması olduğunu belirtiyor. Etiket veriyor da diyebiliriz. Bir sorun değil bu rahat olun. Eki Görüntüle 2006605 Bakın, bendede var. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun olmadığını biliyorum ancak bu tarz şeylere biraz takıntılı bir kişiyim o yüzden kaldırmak istedim.
tereyagburak dedi: Sistem in uygulaması olduğunu belirtiyor. Etiket veriyor da diyebiliriz. Bir sorun değil bu rahat olun. Eki Görüntüle 2006605 Bakın, bendede var. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun olmadığını biliyorum ancak bu tarz şeylere biraz takıntılı bir kişiyim o yüzden kaldırmak istedim.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #4 651982 dedi: Hocam sorun olmadığını biliyorum ancak bu tarz şeylere biraz takıntılı bir kişiyim o yüzden kaldırmak istedim. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir yolu yok.
651982 dedi: Hocam sorun olmadığını biliyorum ancak bu tarz şeylere biraz takıntılı bir kişiyim o yüzden kaldırmak istedim. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir yolu yok.