KingoElnic Kilopat Katılım 10 Ekim 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #11 Yazılım korsan değil, antivirüs ile tarattım ama bir şey gözükmüyor. Ccleaner'da da gözükmüyor maalesef.
Yazılım korsan değil, antivirüs ile tarattım ama bir şey gözükmüyor. Ccleaner'da da gözükmüyor maalesef.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 2 Şubat 2020 #12 TerabyteForever dedi: Sildiğiniz bir program önceden başlangıçta çalışıyormuşsa öyle oluyor. Test edildi, onaylandı. Genişletmek için tıkla... O zaman utorrent
TerabyteForever dedi: Sildiğiniz bir program önceden başlangıçta çalışıyormuşsa öyle oluyor. Test edildi, onaylandı. Genişletmek için tıkla... O zaman utorrent
KingoElnic Kilopat Katılım 10 Ekim 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #13 Evet sorun çözüldü, listedeki wondershare programı ile alakalıymış ccleaner'dan onu sildikten sonra düzeldi. Başına gelen varsa devre dışı bıraktığı tüm programları cc'den de silsin.
Evet sorun çözüldü, listedeki wondershare programı ile alakalıymış ccleaner'dan onu sildikten sonra düzeldi. Başına gelen varsa devre dışı bıraktığı tüm programları cc'den de silsin.
teknomerak123 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 135 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Home , Android 10 , Android 7.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2023 #14 AB7SS dedi: Benimki güncel değil yalnız güncellemelerde hata var (benim PC'ye özel bir sorun ) 1903 sürümünü kullanıyorum Windows 10 ile alakalı değildir. Genişletmek için tıkla... Ama O silinen program kalıntısı en iyisi devre dışı yap Doğrudur Son düzenleme: 17 Nisan 2023
AB7SS dedi: Benimki güncel değil yalnız güncellemelerde hata var (benim PC'ye özel bir sorun ) 1903 sürümünü kullanıyorum Windows 10 ile alakalı değildir. Genişletmek için tıkla... Ama O silinen program kalıntısı en iyisi devre dışı yap Doğrudur