Çözüldü Windows 10 başlangıçta açılmasını istenmeyen uygulamaları engelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, şimdi bunu dediğimde çoğu kişi Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmından kapat diyecek. Fakat orada göremediğim için kapatamıyorum. Ben şunların başlangıçta açılmasını engellemek istiyorum:

1649837114538.png

1649837148399.png

Fakat dediğim gibi bunlar başlangıç kısmında yok:

1649837205631.png

Bu gösterdiğim uygulamaların başlangıçta açılmasını nasıl engelleyebilirim?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, şimdi bunu dediğimde çoğu kişi Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmından kapat diyecek. Fakat orada göremediğim için kapatamıyorum. Ben şunların başlangıçta açılmasını engellemek istiyorum:

Eki Görüntüle 1358449

Eki Görüntüle 1358450

Eki Görüntüle 1358451

Bu bahsettiğiniz uygulamaları hizmetler kısmında bulun sağ tıklayıp özellikler diyin oradan başlangıç türünü "elle" olarak değiştirin bunun sorununuzu çözmesi lazım

Eki Görüntüle 1358449

Eki Görüntüle 1358450

Eki Görüntüle 1358451

Bu bahsettiğiniz uygulamaları hizmetler kısmında bulun sağ tıklayıp özellikler diyin oradan başlangıç türünü "elle" olarak değiştirin bunun sorununuzu çözmesi lazım

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı