exec0 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı GT940MX İşlemci İ7-6700HQ Arkadaşlar bugün Windows 10 yükledim ve yükledikten hemen sonra da sürücüleri kurdum ama bilgisayarı her açtığımda dosya gezgini direkt masaüstünde açık bir şekilde duruyor bunu nasıl engelleyeceğim?
Arkadaşlar bugün Windows 10 yükledim ve yükledikten hemen sonra da sürücüleri kurdum ama bilgisayarı her açtığımda dosya gezgini direkt masaüstünde açık bir şekilde duruyor bunu nasıl engelleyeceğim?
ronaldonun yan çarı Femtopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #2 Görev yöneticisine gir. Üstte başlangıç yazan yere tıkla. Oradan dosya gezginini devre dışı bırak. Artı 0 Eksi
KS KS exec0 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #3 ronaldonun yan çarı dedi: Görev yöneticisine gir. Üstte başlangıç yazan yere tıkla. Oradan dosya gezginini devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... görev yöneticisine zaten girip baktım orada yoktu çare olarak tekrar format attım. Artı 0 Eksi
ronaldonun yan çarı dedi: Görev yöneticisine gir. Üstte başlangıç yazan yere tıkla. Oradan dosya gezginini devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... görev yöneticisine zaten girip baktım orada yoktu çare olarak tekrar format attım.
ronaldonun yan çarı Femtopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #4 exec0 dedi: Görev yöneticisine zaten girip baktım orada yoktu çare olarak tekrar format attım. Genişletmek için tıkla... Peki düzeldi mi? Artı 0 Eksi
exec0 dedi: Görev yöneticisine zaten girip baktım orada yoktu çare olarak tekrar format attım. Genişletmek için tıkla... Peki düzeldi mi?