Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 9 Şubat 2021 #1 Dün Windows'u kapatırken ekran klavyeside açık kalmıştı. Sanırım kapatamadım ve ilk açılışta kendi kendine açıldı. Bunu kapatabilme ayarı var mı acaba? Bir dahaki açılışta yine gelir mi?
Dün Windows'u kapatırken ekran klavyeside açık kalmıştı. Sanırım kapatamadım ve ilk açılışta kendi kendine açıldı. Bunu kapatabilme ayarı var mı acaba? Bir dahaki açılışta yine gelir mi?
EGOLU30 Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #2 Gelmez eğer kapattıysan. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 9 Şubat 2021 #3 EGOLU30 dedi: Gelmez eğer kapattıysan. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlarından falan kapatmadım. Normal olarak çarpıya basıp kapattım çıkınca. Yine çıkar mı? Başka bir ayarı var mı bunun? Artı 0 Eksi
EGOLU30 dedi: Gelmez eğer kapattıysan. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlarından falan kapatmadım. Normal olarak çarpıya basıp kapattım çıkınca. Yine çıkar mı? Başka bir ayarı var mı bunun?
EGOLU30 Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 Ahmet İnanoğlu dedi: Hocam ayarlarından falan kapatmadım. Normal olarak çarpıya basıp kapattım çıkınca. Yine çıkar mı? Başka bir ayarı var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Başka bir ayarı yok.Gelmez dene istersen bilgisayarı kapatıp açmak o kadar zor olmamalı. Artı 0 Eksi
Ahmet İnanoğlu dedi: Hocam ayarlarından falan kapatmadım. Normal olarak çarpıya basıp kapattım çıkınca. Yine çıkar mı? Başka bir ayarı var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Başka bir ayarı yok.Gelmez dene istersen bilgisayarı kapatıp açmak o kadar zor olmamalı.
KS KS Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 9 Şubat 2021 #5 EGOLU30 dedi: Başka bir ayarı yok. Gelmez dene istersen bilgisayarı kapatıp açmak o kadar zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... Hocam demek ki Windows'u kapatırken bu ekran klavyesini kapatmayı unutunca her açılışta geliyor demek ki. Artı 0 Eksi
EGOLU30 dedi: Başka bir ayarı yok. Gelmez dene istersen bilgisayarı kapatıp açmak o kadar zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... Hocam demek ki Windows'u kapatırken bu ekran klavyesini kapatmayı unutunca her açılışta geliyor demek ki.