PilavBoy Kilopat Katılım 31 Ekim 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayara program diye bir şey gelmiş. Bunu ben yapmadım. Nasıl silinir ve nedir? @Recep Baltaş @Ali Güngör Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2016
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayara program diye bir şey gelmiş. Bunu ben yapmadım. Nasıl silinir ve nedir? @Recep Baltaş @Ali Güngör
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2016 #2 Sağ tıklayıp dosya konumunu açtığınızda neresi çıkyor?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 31 Aralık 2016 #3 Kaldırmış olduğunuz uygulamalardan kaynaklı. CCleaner ile başlangıç sekmesinden silebilirsiniz.
PilavBoy Kilopat Katılım 31 Ekim 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2016 #4 ZubizukTumTum dedi: Sağ tıklayıp dosya konumunu açtığınızda neresi çıkyor? Genişletmek için tıkla... Dosya konumu aç sekmesine tıklanmıyor. THE_MILLER dedi: Kaldırmış olduğunuz uygulamalardan kaynaklı. CCleaner ile başlangıç sekmesinden silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyceğim teşekkürler. THE_MILLER dedi: Kaldırmış olduğunuz uygulamalardan kaynaklı. CCleaner ile başlangıç sekmesinden silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü dediğinizi yaparak iyiki varsınız. Son düzenleme: 31 Aralık 2016
ZubizukTumTum dedi: Sağ tıklayıp dosya konumunu açtığınızda neresi çıkyor? Genişletmek için tıkla... Dosya konumu aç sekmesine tıklanmıyor. THE_MILLER dedi: Kaldırmış olduğunuz uygulamalardan kaynaklı. CCleaner ile başlangıç sekmesinden silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyceğim teşekkürler. THE_MILLER dedi: Kaldırmış olduğunuz uygulamalardan kaynaklı. CCleaner ile başlangıç sekmesinden silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü dediğinizi yaparak iyiki varsınız.