davidmason20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2018 #1 Evet arkadaşlar bir aydır çalışmıyor, üşendiğim için Alt+F4 ile kapatıyorum bilgisayarı, sebebini bilmiyorum. Sanırım format zamanı gelmiş keratanın Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2018
Evet arkadaşlar bir aydır çalışmıyor, üşendiğim için Alt+F4 ile kapatıyorum bilgisayarı, sebebini bilmiyorum. Sanırım format zamanı gelmiş keratanın
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Şubat 2018 #2 Yeni yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap ile oturumunuza devam edin.
kocamis.druid Hectopat Katılım 23 Kasım 2013 Mesajlar 97 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2018 #3 Windows Search veya Cortana hizmetleriyle alakalı bir değişiklik yaptınız mı?
davidmason20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2018 #4 kocamis.druid dedi: Windows Search veya Cortana hizmetleriyle alakalı bir değişiklik yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok yapmadım. THE_MILLER dedi: Yeni yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap ile oturumunuza devam edin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler virüs falan olabilir mi ? Bir kere Chrome'da arama çubuğuna yazı yazamıyordum, sebebi virüsmüş. Sonra sildim düzeldi tabi.
kocamis.druid dedi: Windows Search veya Cortana hizmetleriyle alakalı bir değişiklik yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok yapmadım. THE_MILLER dedi: Yeni yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap ile oturumunuza devam edin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler virüs falan olabilir mi ? Bir kere Chrome'da arama çubuğuna yazı yazamıyordum, sebebi virüsmüş. Sonra sildim düzeldi tabi.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Şubat 2018 #5 Zararlıdan veya zararlı kalıntılarından sistemsel ayarlar bozulmuş olabilir. Deneyin düzelmezse de belirtin.
Zararlıdan veya zararlı kalıntılarından sistemsel ayarlar bozulmuş olabilir. Deneyin düzelmezse de belirtin.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 25 Şubat 2018 #6 Durum nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2018