Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor

Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar. Geçen gün bir sitenin önerisi üzerine FreeFixer ile bazı kullanılmayan uygulamaları kaldırdım. Birkaç Windows dosyası da seçilmişti. O günden beri başlat menüsü 10 kere açılıyorsa 11. kez açılmıyor. Sosyal'deki tüm çözümleri denedim ama olmuyor. Komut setinden tarama yaptım ve bazı hatalar olduğunu söyledi. Lazımsa log dosyalarını atarım. MS'un forumundaki sorun gidericileri de çalışmadı. 380 GB oyun 88 tane program var ve format atamam o kadar zamanım yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Fazla kafa yormadan bu yöntemi uygulayın. Programlarınız kaybolmadan sorun çözülür. Alternatif olarak güncellemelerden insider fast kısmını açıp 10586 stabil yapısına güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Programlarınızı, dosyalarınızı kaybetmeden yükseltme yaparmış gibi tekrar kurulum yaparak sorunu çözebilirsiniz. Tekrar kurulum yapmak için burdan Windows 10 medya oluşturma aracını indirin sürümünüze uygun kurulumu seçip ayarları koruyan ilk seçenek otomatik olarak seçilirse yükseltme yaparmış gibi kurulum yapın. Otomatik seçilmezse yanlış kurulumu indirmişsiniz demektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı