lemom Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Merhaba, başlat menüsüne bastığımda 2-3 saniye sonra kapanıyor. Bu sorun 2 gündür karşıma çıktı ve çok sinir bozucu acaba bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, başlat menüsüne bastığımda 2-3 saniye sonra kapanıyor. Bu sorun 2 gündür karşıma çıktı ve çok sinir bozucu acaba bunu nasıl çözebilirim?
rusya Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Biraz araştırdım, Windows'un kendi forumunda yeni bir yönetici hesabı oluşturulduğunda sorunun çözüldüğü söylenmiş. Denemenizi öneririm.
Biraz araştırdım, Windows'un kendi forumunda yeni bir yönetici hesabı oluşturulduğunda sorunun çözüldüğü söylenmiş. Denemenizi öneririm.
lemom Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 rusya dedi: Biraz araştırdım, Windows'un kendi forumunda yeni bir yönetici hesabı oluşturulduğunda sorunun çözüldüğü söylenmiş. Denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... İşeyaradı teşekkür ederim.
rusya dedi: Biraz araştırdım, Windows'un kendi forumunda yeni bir yönetici hesabı oluşturulduğunda sorunun çözüldüğü söylenmiş. Denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... İşeyaradı teşekkür ederim.