Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 2 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar başlat menüsünü nasıl şeffaf yaparım?
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 2 Nisan 2022 #2 Ayarlar - Kişiselleştirme - Renkler - Saydamlık Efektlerini açınız. Eğer çözüldüyse Rapor kısmından Çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim.
Ayarlar - Kişiselleştirme - Renkler - Saydamlık Efektlerini açınız. Eğer çözüldüyse Rapor kısmından Çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim.
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 2 Nisan 2022 #3 OnePC dedi: Ayarlar - kişiselleştirme - renkler - saydamlık efektlerini açınız. Eğer çözüldüyse rapor kısmından çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben tam saydam olmasını istiyorum ama.
OnePC dedi: Ayarlar - kişiselleştirme - renkler - saydamlık efektlerini açınız. Eğer çözüldüyse rapor kısmından çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben tam saydam olmasını istiyorum ama.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 2 Nisan 2022 #4 Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben tam saydam olmasını istiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim görev çubuğunu saydam yapabilirsiniz. Başlat menüsü saydam yapılır mı bilmiyorum.
Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben tam saydam olmasını istiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim görev çubuğunu saydam yapabilirsiniz. Başlat menüsü saydam yapılır mı bilmiyorum.
friskybith Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 796 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri KASA: Lian Li O11 Vision İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG MOUSE: ROG PUGİO 2 KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #5 Alt çubugu ben translucenttb diye bir uygulamayla saydam yaptim daha bircok ayari var ama baslat menusunde calisiyor mu emin değilim
Alt çubugu ben translucenttb diye bir uygulamayla saydam yaptim daha bircok ayari var ama baslat menusunde calisiyor mu emin değilim
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 2 Nisan 2022 #6 OnePC dedi: Benim bildiğim görev çubuğunu saydam yapabilirsiniz. Başlat menüsü saydam yapılır mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım zaten ama başlatta öyle olsa güzel olur.
OnePC dedi: Benim bildiğim görev çubuğunu saydam yapabilirsiniz. Başlat menüsü saydam yapılır mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım zaten ama başlatta öyle olsa güzel olur.