Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2022 #1 Durduk yere gitti, ekran kartının sürücülerim yüklü. Bilen varsa yardım edebilir mi? Teşekkürler...
Çözüm Synth36 22 Kasım 2022 Maylovaci dedi: Bende de oluyor. AMD ekran kartı kullanıyorum. Aygıtlar a girince ekran bağdaştırıcılarında ekram kartım çıkmış gözüküyor. Etkinleştir deyip yeniden başlstınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Arkadaşlar güç modunu değiştirdim düzeldi.
Maylovaci dedi: Bende de oluyor. AMD ekran kartı kullanıyorum. Aygıtlar a girince ekran bağdaştırıcılarında ekram kartım çıkmış gözüküyor. Etkinleştir deyip yeniden başlstınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Arkadaşlar güç modunu değiştirdim düzeldi.
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #2 Bende de oluyor. Amd ekran kartı kullanıyorum. Aygıtlar a girince ekran bağdaştırıcılarında ekram kartım çıkmış gözüküyor. Etkinleştir diyip yeniden başlstınca düzeliyor. Artı 0 Eksi
Bende de oluyor. Amd ekran kartı kullanıyorum. Aygıtlar a girince ekran bağdaştırıcılarında ekram kartım çıkmış gözüküyor. Etkinleştir diyip yeniden başlstınca düzeliyor.
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Kasım 2022 #3 Maylovaci dedi: Bende de oluyor. AMD ekran kartı kullanıyorum. Aygıtlar a girince ekran bağdaştırıcılarında ekram kartım çıkmış gözüküyor. Etkinleştir deyip yeniden başlstınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Arkadaşlar güç modunu değiştirdim düzeldi. Son düzenleme: 22 Kasım 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Maylovaci dedi: Bende de oluyor. AMD ekran kartı kullanıyorum. Aygıtlar a girince ekran bağdaştırıcılarında ekram kartım çıkmış gözüküyor. Etkinleştir deyip yeniden başlstınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Arkadaşlar güç modunu değiştirdim düzeldi.