Windows 10 Başlat menüsü ve arama kısmı açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dgl.

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Konu başlığında belirttiğim gibi başlat menüsü ve arama kısmı açılmıyor, bugün bu sorun ile karşılaştım bugüne kadar hiçbirşey yoktu, ayrıca Microsoft Edge adlı uygulamada kaybolmuş.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Komut İstemi'ni Yönetici olarak çalıştırıp şu kodu yaz:
Kod:
sfc /scannow
O siyah ekran geldiğinde boşluk falan bırakma direkt yaz bunu. Bozuk Windows dosyaları vardır belki.

Ayrıca bilgisayarında IObit'in ürünleri var ise, topunu birden kaldır. Advanced System Care saçmalığı yapmıştır bunu büyük ihtimal.

Bu komutları sırasıyla çalıştırın. Düzeltilmezse geri dönüş yapın.
Kod:
dism /online /cleanup-image /restorehealth
sfc /scannow

Hızlıca çözmenin yolu yeni kullanıcı açıp geçiş yapmak. Ayrıca sfc /scannow komutu ile sistem dosyalarının doğruluğunu kontrol edin.

Programlarınızı, dosyalarınızı kaybetmeden yükseltme yaparmış gibi tekrar kurulum yaparak sorunu çözebilirsiniz. Tekrar kurulum yapmak için burdan Windows 10 medya oluşturma aracını indirin sürümünüze uygun kurulumu seçip ayarları koruyan ilk seçenek otomatik olarak seçilirse yükseltme yaparmış gibi kurulum yapın. Otomatik seçilmezse yanlış kurulumu indirmişsiniz demektir.

sfc /scannow yöntemini deniyorum % olarak ilerlemekte, sonuçtan haber edeceğim yardımlarınız için teşekkürler.

Herhangi bir değişiklik olmadı, %100 olup bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım hala aynı sorun devam etmekte.

Yeni kullanıcı açarak sorunu düzelttim, ilginiz için teşekkürler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı