S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 11 Haziran 2021 #1 Görev çubuğundaki başlat ve arama bölümü bazen çalışmıyor. Bunun birden fazla sebebi olabilir. Ben kendi yaşadığım sorunun çözümünü söyleyeceğim. Başlat Menüsü Neden Çalışmıyor? Bende Windows Update yapmadığım zamanlar oluyor. Update ettikten sorun her defasında çözüldü. Başlat Menüsü Çalışmıyorken Ayarlara Nasıl Gireceğim? Başlat menüsünün ikonuna sağ tıklayın ve ''Ayarlar'' deyin. Ayarlara girdikten sonra Windows Update'i kontrol edin, güncelleştirme var ise yapın. Ben sorunu bu şekilde çözdüm. Sizde işe yaramadıysa farklı sebeplerden dolayı başlat menüsü açılmıyor olabilir.
Görev çubuğundaki başlat ve arama bölümü bazen çalışmıyor. Bunun birden fazla sebebi olabilir. Ben kendi yaşadığım sorunun çözümünü söyleyeceğim. Başlat Menüsü Neden Çalışmıyor? Bende Windows Update yapmadığım zamanlar oluyor. Update ettikten sorun her defasında çözüldü. Başlat Menüsü Çalışmıyorken Ayarlara Nasıl Gireceğim? Başlat menüsünün ikonuna sağ tıklayın ve ''Ayarlar'' deyin. Ayarlara girdikten sonra Windows Update'i kontrol edin, güncelleştirme var ise yapın. Ben sorunu bu şekilde çözdüm. Sizde işe yaramadıysa farklı sebeplerden dolayı başlat menüsü açılmıyor olabilir.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 11 Haziran 2021 #2 Windows + R tuşlarına basın ve "ms-settings:" yazın. Yanlış yazmışım sonradan düzenledim.
4 429681 Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 748 Çözümler 8 11 Haziran 2021 #3 Falsey dedi: Windows + R tuşlarına basın ve "ms-settings:" yazın. Yanlış yazmışım sonradan düzenledim. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor hocam? Bana da bazen oluyor, görev yöneticisi>kullanıcılar>windows gezgini>yeniden başlat yaptığımda düzeliyor benim. Ancak her seferinde tekrar yapmam gerekiyor.
Falsey dedi: Windows + R tuşlarına basın ve "ms-settings:" yazın. Yanlış yazmışım sonradan düzenledim. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor hocam? Bana da bazen oluyor, görev yöneticisi>kullanıcılar>windows gezgini>yeniden başlat yaptığımda düzeliyor benim. Ancak her seferinde tekrar yapmam gerekiyor.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 11 Haziran 2021 #4 Windows kullanmayın bak bir güncelleme hatası bile uğraştırıyor.