Windows 10 Başlat Menüsü ve Bilgisayarım Simgesi Nasıl Getirilir?

Mor Fasulye

Kilopat
Yer
Ankara
Merhabalar. Şu an da Windows 10 kurmuş bulunuyorum. Kurdum kurmasına ama bu başlatma menüsü, masaüstü fotoğrafı falan hepsi normalinden farklı. Masaüstünde Bilgisayarım falan hiçbiri yok ne yapmam lazım? Yanlış falanda kurmadım her şeyi doğru yaptım. Fotoğraf şöyle: Bir de Windows'u açarken pin istedi.

Yeni başlat menüsü biraz daha değişik. Tıklayıp, herhangi bir şey yazmaya başladığınız zaman arama yapıyor. Bu bilgisayar adlı kısayol için de masaüstüne sağ tıklayıp, kişiselleştir dedikten sonra Temalar’a gidin, Masaüstü simge ayarları yazan yere tıklayın ve istediğiniz kısayolları seçin.

Bunu değiştiremem mi ya? Windows 7 kuracağız yani...
Videolardan gördüğümle bunun arasında çok fark var.

Bunu değiştiremem mi ya? Windows 7 kuracağız yani...
Videolardan gördüğümle bunun arasında çok fark var.
Görev çubuğuna gelip sağ tıkla ve yukarıdan ARA sekmesinden Arama Simgesini Göster seçeneğini tikle.

Artık Başlat menüsüne tıkladığında da arama yapabilirsin.

Masaüstü simgelerini getirmek içinde şu yolu izleyebilirsin.

Tüm Ayarlar > Kişiselleştirme > Temalar > İlgili Ayarlar > Masaüstü Simge Ayarları

Bu sekmeden masaüstün de hangisini görmek istiyorsan tikleyip uygula demen yeterli.

Yok arkadaşlar benim demek istediğim hani şu koyu olan Windows 10 temasıydı. Böyle mavi-siyah olan. Niye buna geçirmişler anlamadım. Anlaşılan Windows 7'ye devam.
Yine de teşekkür ederim cevaplarınız için sağ olun

Windows 7 kurmayın sakın. Yakında desteği bitecek. Ayrıca her program Windows 10 için optimize hale getiriliyor. Bilgisayarınızdan verim alamazsınız kesinlikle.

Biliyorum fakat arama kutusu orada çok kaba ve çirkin duruyor eğer saklamak istiyorsa diye söyledim ben.
Kişisel bir tercih olabilir ama bence en güzeli arama simgesini de gizlemek.
Mavi ve siyah yapabilirsiniz. Kişiselleştir > Renkler sekmesinde biraz daha gezinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…