Merhabalar. Şu an da Windows 10 kurmuş bulunuyorum. Kurdum kurmasına ama bu başlatma menüsü, masaüstü fotoğrafı falan hepsi normalinden farklı. Masaüstünde Bilgisayarım falan hiçbiri yok ne yapmam lazım? Yanlış falanda kurmadım her şeyi doğru yaptım. Fotoğraf şöyle: Bir de Windows'u açarken pin istedi.
Yeni başlat menüsü biraz daha değişik. Tıklayıp, herhangi bir şey yazmaya başladığınız zaman arama yapıyor. Bu bilgisayar adlı kısayol için de masaüstüne sağ tıklayıp, kişiselleştir dedikten sonra Temalar’a gidin, Masaüstü simge ayarları yazan yere tıklayın ve istediğiniz kısayolları seçin.
Yeni başlat menüsü biraz daha değişik. Bu bilgisayar adlı kısayol için de masaüstüne sağ tıklayıp, kişiselleştir dedikten sonra Temalar’a gidin, Masaüstü simge ayarları yazan yere tıklayın ve istediğiniz kısayolları seçin.
Arama kutusunu gizleyebilirsiniz. Başlat menüsüne basıp, herhangi bir şey yazdığınızda yine arama yapıyor. Onun dışında üçüncü taraf programlar da kullanabilirsiniz. Tam olarak ne istediğinizi söylerseniz, yardımcı olmaya çalışacağım.
Yok arkadaşlar benim demek istediğim hani şu koyu olan Windows 10 temasıydı. Böyle mavi-siyah olan. Niye buna geçirmişler anlamadım. Anlaşılan Windows 7'ye devam.
Yine de teşekkür ederim cevaplarınız için sağ olun
Yok arkadaşlar benim demek istediğim hani şu koyu olan Windows 10 temasıydı. Böyle mavi-siyah olan. Niye buna geçirmişler anlamadım. Anlaşılan Windows 7'ye devam.
Yine de teşekkür ederim cevaplarınız için sağ olun
Windows 7 kurmayın sakın. Yakında desteği bitecek. Ayrıca her program Windows 10 için optimize hale getiriliyor. Bilgisayarınızdan verim alamazsınız kesinlikle.
Yok arkadaşlar, benim demek istediğim hani şu koyu olan Windows 10 temasıydı. Böyle mavi-siyah olan. Niye buna geçirmişler anlamadım. Anlaşılan Windows 7'ye devam.
Yine de teşekkür ederim cevaplarınız için sağ olun.