Windows 10 başlat menüsü ve görev çubuğu düzgün çalışmıyor

Jinistakenn

Femtopat
Daha fazla  
3-4 gündür uğraşıyorum en son buraya yazmayı düşündüm. Alt taraf yani görev çubuğunda yapabildiğim sadece görev yönetici açabilmek. 3-4 gün içerisinde bütün CMD ve PowerShell komutlarını denedim (sfc /scannow tarzı). Bilgisayarı güvenli modda da başlattım. Yeni kullanıcı da oluşturdum hiçbir şekilde düzelmedi. Bir de bilgisayar açılınca ekran siyahlaşıp 5 dakika sonra düzeliyor.

Bir çok Windows 10 fix Tools falan da denedim hiç çözüm yolu bulamadım.

Ayrıca da Windows tuşu + ı basınca ayarlar açılması gerekli ne ayarlar açılıyor ne de bir tepki veriyor. Masaüstünde de sağ tıklayıp görüntü ayarları ve kişiselleştirmeye basınca "bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirdiği uygulama yok..." Diyor.
Bu aradan Windows 7'den Windows 10'a geçirdim onun etkisi olur mu?

Bir ekleme daha; ekran siyahlaşıp dediğim ekran yanıp sönüyor yani, simgeler gidip geliyor. Explorer.exe'yi yeniden başlattım kapatıp üssteki dosya bölümünden de "explorer.exe" yazıp başlattım fakat hala aynı sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı