Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Ekim 2015 #1 Başlat menüsünde arama yapmak istediğinizde noktalar sürekli gelip gtidiyor faakt herhangi bir sonuç çıkmıyorsa arama aracı çakılmış demektir. Görev yöneticisini açın ve SearchUI yazılımını bulup sonlandırın. Tekrar arama yapmak istediğinizde yazılım devreye girecek ve sorunsuz çalışmaya başlayacaktır.
Başlat menüsünde arama yapmak istediğinizde noktalar sürekli gelip gtidiyor faakt herhangi bir sonuç çıkmıyorsa arama aracı çakılmış demektir. Görev yöneticisini açın ve SearchUI yazılımını bulup sonlandırın. Tekrar arama yapmak istediğinizde yazılım devreye girecek ve sorunsuz çalışmaya başlayacaktır.
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2015 #2 Ben de hep bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyordum
burak125 Hectopat Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 54 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 16 Ekim 2015 #3 Merhaba arkadaşlar. Görev yöneticisini inceldim ve "SearchUI" yazılımının zaten çalışmadığını gördüm. Çalışmamasına rağmen arama açılmıyor.
Merhaba arkadaşlar. Görev yöneticisini inceldim ve "SearchUI" yazılımının zaten çalışmadığını gördüm. Çalışmamasına rağmen arama açılmıyor.