Windows 10, başlat menüsünde aynı logolar gözüküyor

285004

Hectopat
Makaleler
1
Windows'un kendi fotoğraf uygulamasından fotoğraf ayarlıyordum. Yanlışlıkla bir yere bastım ve başlat menüsünde aynı logo çıkıyor.

Bunu nasıl düzeltebilirim?

Not: Yanlızca bir şey aratınca oluyor fakat logoları aynı (sadece Windows'a ait uygulamalar)

Tüm Windows uygulamaları için geçerli mi?

Sadece Windows uygulamaları mı böyle?

Bir konuyu tekrardan açmak uyarı sebebi diye biliyorum. Daha önceki konunun aynısını kopyalayıp yapıştırıp tekrardan konu açmak yerine önceki konuda mesaj yazma yerine gelip sağ altta çıkan ''Öne Çıkar'' butonunu kullanabilirsin.

Önceki açtığın konu

Evet, hiç mesaj gelmediği için tekrar açtım "öne çıkar" butonunu bilmiyordum, teşekkürler.

İlk soruna gelecek olursam: Evet sadece Windows uygulamarı yani: Windows'un hava durumu, posta gibi.

Evet, hiç mesaj gelmediği için tekrar açtım "öne çıkar" butonunu bilmiyordum, teşekkürler.

İlk soruna gelecek olursam: Evet sadece Windows uygulamarı yani: Windows'un hava durumu, posta gibi.
Değişik bir durum vallahi hiçbir öneride bulunamıyorum. Yabancı kaynaklara bakabilirsin.

Ayrıca sen bilgisayar geldi geleli hiç format atmadın. Format at dediğimde sürücü falan filan uğraşamam, ne gerek var demiştin sanırsam. Hangi sürücüleri yükleyeceğine, bilgisayarına formattan sonra neler yapacağını biz Technopat Sosyal'de cevaplayabiliriz ek bir konu açarsan. Format atmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…