Windows 10 Başlat Menusu ve Arama Tıklama Sorunu

Gabumon

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarı açınca bir kaç saat sorunsuz devam ediyor. Sonrasında başlat menüsünde hiç bir şeye tıklanmaz hale geliyor. Aradan tekrar saatler geçince hepsi kayboluyor. Aramak için büyütece basınca da Örneğin denetim masası yazıyorum. Çıkıyor ama tıkladığımda tıklanmıyor yada hiç bir şey açılmıyor. Bazende aradığımı bulamıyorum. Defalarca kere formatladım. En güncel sürümü de kurdum. Eski sürümleri de denedim hepsinde aynı sorun bulunmakta. Sadece bilgisayarı yeniden başlattığımda belirli bir süre düzeliyor. Bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıf defterinde sorun var, Advanced SystemCare gibi bilgisayar bakım programı varmı? Varsa sorun ondan kaynaklıdır, çünkü bende aynısını yaşadım tam 3 kez temiz kurulum yapmama rağmen yine yaşadım sonra bir baktım ki bu programlardan kaynaklı oluyormuş. Böyle bir program varsa derhal sil ve yanına ise temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

Görev yöneticisinden "Windows Gezgini"ni seçtikten sonra yeniden başlat seçeneğine bastıktan sonra sorun devam ediyor mu?

Sorun devam ediyor. Yeniden başlatma işe yaramıyor.

Kayıt defterinde sorun var, Advanced SystemCare gibi bilgisayar bakım programı varmı? Varsa sorun ondan kaynaklıdır, çünkü bende aynısını yaşadım tam 3 kez temiz kurulum yapmama rağmen yine yaşadım sonra bir baktım ki bu programlardan kaynaklı oluyormuş. Böyle bir program varsa derhal sil ve yanına ise temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

Herhangi bir program yüklü değil. Temiz kurulumda şuan. Kayıt defterini düzenlememe rağmen yine aynı sorun devam ediyor. Sadece Bilgisayara restart çektiğimde bir süre normal devam ediyor sonra bozuluyor.

Sorun devam ediyor. Yeniden başlatma işe yaramıyor.

Herhangi bir program yüklü değil. Temiz kurulumda şuan. Kayıt defterini düzenlememe rağmen yine aynı sorun devam ediyor. Sadece Bilgisayara restart çektiğimde bir süre normal devam ediyor sonra bozuluyor.
Hangi Windows 10 sürümünü kullanıyorsunuz? 1609 mu, 1703, mü yoksa 1709 mu? Eğer ki 1703'te yaşıyorsan bi USB Belleğe 1709 sürümünü at, tekrar bir kurulum yap.

Hangi Windows 10 sürümünü kullanıyorsunuz? 1609 mu, 1703, mü yoksa 1709 mu? Eğer ki 1703'te yaşıyorsan bi USB Belleğe 1709 sürümünü at, tekrar bir kurulum yap.
Tüm sürümleri denedim. En güncel kullanıyorum. Özellikle fark ettim 1 program kurunca hatta oyun güncellemesi yaptığımda bile zaman Edge simgesi yok oluyor. Sonrasında tüm arama bozuluyor. İnternette bir çok yerde bu sorun var fakat bir türlü çözüm bulamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı