Windows 10 Başlat simgesi çalışmama sorunu

magrulaw

Hectopat
Yer
Ankara
Kurduğum bir yazılımdan dolayı birkaç virüs, solucan v.b. bir kaç zararlı yazılıma maruz kaldım ve bunun sonucun'da w10 başlat ve arama tuşları şuanda çalışmıyor ve bu sorunu çözmek için bir kaç arama yaptım lakin sonuç alamadım. Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.technopat.net/sosyal/ko...Çalışmaması-sorunu.235225/page-2#post-1410862

Arkadaşa yardımcı oldum. Başlat ikonuna sağ tıklayıp admin olarak komut satırına girin. Aşağıdaki kodları yazın ve yeni kullanıcı oluşturun. Kodda kullanıcıadı ve parola kısmını isteğinize göre değiştirin. Başlata gene sağ tıklayarak kullandığınız hesaptan çıkıp yeni hesaba geçin, daha sonra eski hesabınızı silebilirsiniz.

Kod:
net user /add kullanıcıadı parola
net localgroup administrators kullanıcıadı /add

Söylediğin yöntem ile düzeliyor lakin şöyle bir sorun var hali hazır'da mevcut olan programlar v.b aktarılmıyor başka bir yöntem var ise daha iyi olacak.

USB bellek ile yeni baştan temiz bir kurulum yapmanı öneririm.

Mevcut dosyalarımı kaybetmek istemiyorum.

13.08.2015[Çözüldü]
USB bellek ile Mevcut ayarları ve dosyalarımı koruyacak şekil'de yeni'den kurulum yaptım sorun çözüldü ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet yeniden kurulum sihirli değnek gibi ayarlar kaybolmadan çoğu sorun düzeliyor. Çoğu kişi bu yöntemi bilmiyor.
Aslında yeni kullanıcıya programlar aktarılıyor ancak program ayarları aktarılmıyor. Ancak diğer kullanıcının Users klasöründen kopyala yapıştır yöntemiyle ayarları alabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…